Fițele și opulența au apus pe plaja bogaților din Mamaia! Locul care odată era plin de vedete, astăzi este invadat de bălării

Fițele și opulența au apus de mult timp pe plaja bogaților din Mamaia care acum arată ca după bombardament. Deși ne aflăm în plin sezon estival, plaja care odată era plină de vedete, muzică bună și distracție este astăzi plină de bălării și gunoaie.

11 iul. 2023, 14:46
Fițele și opulența au apus pe plaja bogaților din Mamaia! Locul care odată era plin de vedete, astăzi este invadat de bălării
Fițele și opulența au apus pe plaja bogaților din Mamaia!

Fițele și opulența au apus pe plaja bogaților din Mamaia! Peisajul de pe plaja bogaților din Mamaia este unul dezolant și cei care ajung pentru prima dată în acest loc au impresia că au ajuns într-un loc părăsit.

Citește și Relaxare, plajă și bălăceală cu doar 15 lei! Care este locul fabulos din România luat cu asalt de turiști

Fițele și opulența au apus pe plaja bogaților din Mamaia!

În 2021 și 2022, plajele de pe litoralul românesc au intrat într-un amplu proces de extindere, însă rezultatul nu a fost deloc cel scontat de proprietarii hotelurilor și restaurantelor din stațiunile turistice.

Plajele au fost lărgite foarte mult, iar din cauza drumului lung de la malul mării și până la restaurantele sau hotelurile din zonă, șezlongurile au fost mutate astfel încât turiștii să fie cât mai aproape de mare.

Astfel, o mare parte din plaje au rămas nefolosite, iar în locul în care altă dată răsăreau umbreluțele și șezlongurile, unde turiștii se bucurau liniștiți de soare și de briza mării, au răsărit gunoaiele și bălăriile.

Din păcate, de acestea nu a scăpat nici plaja bogaților din Mamaia, locul favorit al foarte multor vedete, politicieni și oameni de afaceri din România. Dacă în anii din urmă locul era plin de forfotă și mustea de fițe, lux și opulență astăzi, arată ca după bombardament, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult, unul dintre localurile de lux care cândva era plin de oameni în această perioadă și-a tras obloanele.

Prețurile de pe litoral au depășit bunul simț, așa că românii trec de la șezlong la cearceaf

Nu mai surpinde pe nimeni faptul că prețurile din stațiunea Mamaia sunt uriașe. Iată cât a ajuns să coste un șezlong.

Turiștii care ajung în Mamaia  trebuie să facă o adevărată investiție dacă doresc să închirieze un șezlong, pentru că prețul pentru o singură zi ajunge în această stațiune la 100 de lei.

Într-o comparație făcută de ziare.com, Mamaia se află la același nivel cu Coasta de Azur, cel puțin la prețuri. Iată ce spun românii, într-o discuție pe un grup de Facebook destinat vacanțelor.

„Bună ziua, mă puteți ajuta cu informații legate de prețul șezlongurilor la Nisa și Cannes?”, a întrebat cineva.

„În Nisa două șezlonguri și o umbrelă costă undeva la 60-65 de euro”, a fost un prim răspuns care arată faptul că Mamaia e pe picior de egalitate cu Coasta de Azur.

„În 2022 era cam 35-45 de euro de persoană în Nisa”, spune altcineva.

„Un șezlong 45 DE EURO??? Acum trebuie să fie 100 de euro la cât au crescut prețurile, are inclus și mic dejunul?”, a fost răspunsul altei persoane.

Citește și Amenzi de 36.000 de euro, dacă dai muzica tare pe plajă. În ce țară se aplică această măsură