Fiu de PREOT, arestat pentru trafic de droguri

Un bărbat de 31 de ani, fiu de preot, din judeţul Argeş, a ajuns pentru a doua oară în vizorul poliţiştilor. În 2009, el a făcut închisoare tot pentru trafic de stupefiante.

RomaniaTV.net
04 iul. 2015, 05:30
Fiu de PREOT, arestat pentru trafic de droguri

Marius Laurenţiu Bădulici a fost săltat de mascaţi chiar din casa în care locuieşte cu părinţii, din Stâlpeni, judeţul Argeş. Tatăl său este preot acolo, potrivit România TV.

Citeşte şi Un cunoscut sportiv român a fost arestat la Vaslui, pentru trafic de droguri

Bărbatul de 31 de ani este suspectat că face parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri şi a fost dus la audieri. Mama, care era acasă în momentul descinderii mascaţilor, susţine că fiul nu are nicio legătură cu traficanţii pe care îi au în vizor mascaţii.

 

N-a fost nimic adevărat. Am înţeles că îl acuză că a vândut droguri. Nu există, doamne fereşte. N-au găsit nimic, nu nimic„, a declarat mama arestatului.

Bărbatul a mai făcut doi ani de puşcărie, tot din cauza drogurilor. Atunci, el a făcut şi dezintoxicare. Cu toate că părinţii susţin că fiul lor este nevinovat, anchetatorii l-au dus la audieri, iar acum îl cercetează în libertate pentru trafic de droguri. Traficanţii vindeau cocaină, ecstasy şi LSD în Piteşti. Cinci dintre ei au fost reţinuţi.