Fiul adoptiv al lui Gigi Becali s-a căsătorit în secret! Cine este femeia care a pus mâna pe băiatul crescut de milionarul din Pipera

Marian Ursea, băiatul pe care Gigi Becali „l-a adoptat”, este acum mare și are propria familie. Tânărul este și tătic și are parte de o viață așa cum ar fi visat.

25 ian. 2024, 15:16

„Fiul” lui Gigi Becali s-a căsătorit fără să spună nimănui! Marian Ursea, tânărul „adoptat” de milionarul din Pipera acum 12 ani, și-a întemeiat acum propria familie și este mai fericit ca niciodată.

Citește și: Gigi Becali s-a decis să nu mai conducă decât o singură maşină. „Nu mă ating de alta. E diferenţă mare. Când o conduci, zici că desenezi”

Povestea de viață a lui Marian Ursea este una cutremurătoare. În copilărie, la vârsta de 12 ani, tatăl său s-a sinucis, iar mama l-a părăsit. Gigi Becali a aflat despre tragedia din viața lui și i-a oferit sprijinul său.

Crescut doar de către bunica sa, în urma evenimentelor tragice și dramatice din viața sa, Marian Ursea și-a urmat visul de a deveni artist de muzică populară.

El a mărturisit că Gigi Becali și-a ținut promisiunea și s-a ocupat de el. I-a angajat o bonă și s-a asigurat că Marian nu duce lipsă de nimic.

La vârsta de 24 de ani, Marian Ursea este acum un bărbat împlinit, căsătorit și chiar părinte al unui copil minunat.

„Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu şi o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulţumesc din suflet pentru ajutor”, declara Marian Ursea, pentru bzi.ro, despre Gigi Becali.

În vara lui 2012, după ce a aflat de situaţia lui Marian Ursea, Gigi Becali a mers să îl vadă pe copilul de 12 ani la acea vreme. I-a promis că va fi el, de atunci, tatăl lui şi s-a ţinut de cuvânt.

“De acum, eu sunt tatăl tău şi nu o să-ţi lipsească nimic”, i-a spus atunci Gigi Becali.

Citește și: Gigi Becali a pus-o la colţ pe Anamaria Prodan: „Nu merită! Nu a făcut nimic!”. Replică dură a impresarei: „Este un fariseu!”