Gigi Becali s-a decis să nu mai conducă decât o singură maşină. „Nu mă ating de alta. E diferenţă mare. Când o conduci, zici că desenezi”

Gigi Becali a avut de-a lungul anilor mai multe maşini de lux, poate cea mai cunsocută fiind Maybach-ul reparat cu ranga pe mariginea ţoselei după un accident minor. Patronul celor de la FCSB a anunţat că de acum înainte își va cumpăra doar Rolls-Royce.

24 ian. 2024, 12:00
Gigi Becali s-a decis să nu mai conducă decât o singură maşină. „Nu mă ating de alta. E diferenţă mare. Când o conduci, zici că desenezi”
Gigi Becali s-a decis să nu mai conducă decât o singură maşină. "Nu mă ating de alta. E diferenţă mare. Când o conduci, zici că desenezi"

Gigi Becali s-a decis să nu mai conducă decât o singură maşină. Latifundiarul din Pipera a condus maşini de lux ca Mercedes, Bentley sau Maybach, dara cum spune că este fanul companiei din Marea Britanie și că nu va mai conduce altă mașină în afară de Rolls-Royce.

„Rolls-ul e Rolls. N-ai văzut că merg doar cu Rolls. Merg cu altceva? Nu mai pun mâna. Nu mă ating de altă mașină. De ce? E diferență mare între Rolls și alte mașini, ca de la cer la pământ.  Când conduci un Rolls îți place, e ca și cum ai desena. Îți place să mergi cu ea. Te scoli și te gândești: „iau micul dejun și după mă duc în Rolls”. E diferență mare între Rolls și restul mașinilor din lume”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Citeşte şi: Gigi Becali a pus-o la colţ pe Anamaria Prodan: „Nu merită! Nu a făcut nimic!”. Replică dură a impresarei: „Este un fariseu!”

În acest moment, Gigi Becali deţine un Rolls-Royce Ghost Black Badge 2022. Are 592 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 250 km/h. Iar prețul pentru noul model cumpărat de Gigi Becali este 380.000 de dolari, iar cu toate dotările, poate ajunge la 485.000 de dolari.

Recent, Gigi Becali a fost implicat într-un accident: „Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț. Mașina? Doar roțile (n.r. – sunt avariate). Nu plătesc eu nimic, plătește CASCO. Mașina nu are multe la tablă, dar spoilerele alea, roțile, costă mult de tot. O să-l găsească pe camere cred. Mașina mea are camere, dar el a venit în lateral, eu am camere pe față. El a intrat în lateral, nu mi-a ieșit în față”.