Fiul cel mic al interlopului Sile Cămătaru a fost reţinut, după ce fratele său tocmai fusese eliberat

Daniel Vasile Balint, unul dintre fiii lui Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, a fost reținut, miercuri seară, pentru 24 de ore, sub acuzația de conducere pe drumurile publice cu permisul suspendat și părăsirea locului accidentului, anunță stirileprotv.ro. 

18 dec. 2019, 20:41
Fiul cel mic al interlopului Sile Cămătaru a fost reţinut, după ce fratele său tocmai fusese eliberat

Pe numele fiului lui Sile Cămătaru a fost întocmit dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5, sub acuzațiile de conducere a unui autovehicul fără permis și părăsirea locului accidentului, fapte comise la data de 11 aprilie 2019 și 9 noiembrie 2019.

Cum se căieşte Sile Cămătaru în puşcărie, pentru relele comise. O poză cât o mie de cuvinte FOTO

Potrivit Poliției, pe data de 11 aprilie 2019, Daniel Vasile Balint a condus autovehiculul proprietate personală, pe o stradă din București, deși avea permisul suspendat.

 De asemenea, la data de 9 noiembrie 2019, Daniel Vasile Balint, aflat la volanul autoturismului marca BMW, a accidentat un bărbat, pe trecerea de pietoni, și a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de ordine. Și de această dată, Daniel Vasile Balint conducea, deși avea permisul suspendat.

Daniel Vasile Balint va fi prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5 în vederea luării măsurii arestării preventive.

Fratele lui Daniel Vasile, Albert, eliberat de polițiști luni

Luni dimineață, un alt fiu al lui Sile Cămătaru, Albert Balint, a fost audiat şi reţinut pentru tâlhărie de poliţiştii din Timişoara, după ce duminică seara, poliţiştii din Bucureşti l-au oprit în trafic cu un foc de armă tras în plan vertical, deoarece acesta a refuzat să oprească maşina la volanul căreia se afla, la semnalul poliţistului.

Fiul lui Sile Cămătaru, LIBER! Cum a scăpat Albert Balint după ce a înjunghiat un tânăr şi a condus fără permis 

Seara, el a fost însă eliberat, după ce tânărul de 29 de ani pe care acesta l-a înjunghiat la intrarea într-un club din Timişoara, în luna octombrie, şi-a retras plângerea.

Balint urmează sa fie audiat şi de poliţiştii din Bucureşti pentru conducere fără permis. În luna octombrie, Albert Balint a înjungiat un tânăr care a vrut să intre în stare de ebrietate într-un club din Timişoara. Bărbatul a avut o altercaţie cu adminitratoarea localului, care este iubita lui Balint. Ulterior, victima lui Balint a fost implicat într-un dosar de cămătărie şi trafic de droguri, alături de Lucian Boncu, un cunoscut al lumii interlope din Timisoara.