Fiul lui Sile Cămătaru, LIBER! Cum a scăpat Albert Balint după ce a înjunghiat un tânăr şi a condus fără permis

Albert Balint, dat în urmărire generală după ce a înjunghiat un tânăr la Timişoara, a fost prins cu focuri de armă de polițiști la București, conducând fără permis. Fiul lui Sile Cămătaru a fost eliberat pentru că victima sa și-a retras plângerea.

17 dec. 2019, 07:58
Fiul lui Sile Cămătaru, LIBER! Cum a scăpat Albert Balint după ce a înjunghiat un tânăr şi a condus fără permis

Albert Balint a fost oprit în trafic, în Capitală, după o urmărire în care oamenii legii au tras multe focuri de armă. Conducea o mașină cu numere de înmatriculare din străinătate și nu a oprit la semnalul agenților de la Poliţia Rutieră.

Fiul lui Sile Cămătaru era căutat de două luni după ce, pe 19 octombrie, a înjunghiat un bărbat în vârstă de 29 de ani în apropierea unui club de manele de pe Calea Aradului, unde merg liderii lumii interlope din Timișoara. Albert Balint a scos un cuțit și i-a aplicat acestuia o lovitură, dar din fericire rana nu a fost gravă. Imediat după incident, Albert Balint a dispărut, fiind dat în urmărire.

Tânărul înjunghiat de fiul lui Sile Cămătaru, în pericol de MOARTE. Albert Balint ar fi fugit din ţară

Victima sa şi-a retras plângerea, o practică întâlnită frecvent în astfel de cazuri, motiv pentru care a fost depus și un proiect de lege prin care procurorul general vrea să interzică oprirea anchetelor, chiar dacă victima și agresorul se împacă.