Cum se căieşte Sile Cămătaru în puşcărie, pentru relele comise. O poză cât o mie de cuvinte FOTO

Sile Camataru, aflat în închisoare, susține că se căiește pentru multele infracțiuni pe care le-a comis și spune că a găsit salvare în Dumnezeu. Într-un interviu pentru Kanal D, acesta a afirmat că citește cărți de rugăciuni în penitenciar și speră ca și fiul său Albert, cercetat în libertate după ce a injungiat un om, să se izbăvească de lumea interlopă.

RomaniaTV.net
17 dec. 2019, 18:58

Vasile Balint (52 ani), zis Sile Cămătaru, execută o pedeapsă de 5 ani si 6 luni privind acţiuni de crimă organizată. A fost considerat întotdeauna omul cu pumn de fier în familie, cel care s-a impus prin forţă faţă de rivalii din alte grupari mafiote. El a vorbit în interviul pentru Kanal D despre prima sa condamnare, de pe vremea lui Ceausescu: „Am ajuns inchis fara sa fi facut vreo greșeală„. Totuşi, după Revoluţie, Sile Cămătaru şi fratele său, Nuţu, a făcut zeci de milioane de lei din camatarie si taxe de protectie.

Sile Camataru spune ca s-a linistit si ca acum, dupa o viata zbuciumata – îl cauta pe Dumnezeu. Citeste numai carti de rugaciuni in spatele gratiilor si spera sa i se ierte pacatele.

Reporter Kanal D: Cum traiesti zilele astea pana la Craciun?

Sile Camataru: Stau, ma uit la televizor, vorbesc cu familia la telefon, ma rog cu ei in fiecare seara.

Reporter Kanal D: Temutul Sile Camataru, in momentul cand va iesi de aci, se va retrage definitiv din lumea asta a violentei?

Sile Camataru: De fapt, eu m-am retras de mult timp, numai ca m-am intalnit cu niste politisti de la crima organizata. Au zis: dom’le, a venit asta cu bratele lui mari si nu putem sa ne facem arestarile, dar eu eram acolo inopinat.