Toto Dumitrescu cumpăra droguri chiar de la fratele său vitreg! Dezvăluiri-bombă din dosarul lui Sică Dumitrescu

Sică Dumitrescu, fiul cel mare al fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, este acuzat că face parte dintr-o rețea de trafic de stupefiante. Se pare că unul dintre clienţii săi era chiar fratele său vitreg, Toto Dumitrescu!

04 mart. 2021, 16:24
Toto Dumitrescu cumpăra droguri chiar de la fratele său vitreg! Dezvăluiri-bombă din dosarul lui Sică Dumitrescu

Sică Dumitrescu este acuzat de trafic de droguri şi i-ar fi oferit în nenumărate rânduri „marfă” fratelui său vitreg, Toto Dumitrescu, scrie PlaySport.

Toto Dumitrescu cumpăra droguri de la fratele său vitreg

Procurorii DIICOT ar fi încheiat pe 24 februarie rechizitoriul prin care Sică Dumitrescu și o altă persoană ar fi fost acuzați de trafic intern de droguri de mare risc și complicititate la trafic intern de droguri de mare risc. Acesta ar fi fost acuzat că vindea cocaină în spatele unei cafenele din centrul Bucureștiului, pe care o deține familia. Dosarul ar fi fost trimis spre soluționare la Tribunalul București.

Cum a fost prins fiul lui Ilie Dumitrescu. Tânărul s-a îndrăgostit de polițista care îl fila, iar mesajele sunt acum probe

De menţionat că în cadrul anchetei, procurorii au apelat la o femeie, care colabora cu procurorii, şi la un investigator sub acoperire. Aceştia au primit permisiunea de a cumpăra droguri de la Sică Dumitrescu.

Toto Dumitrescu a fost prins la volan în timp ce se afla sub influenţa drogurilor. Tânărul este unul dintre modelele masculine cele mai apreciate din România, însă scandalul i-a afectat grav imaginea. Potrivit raportului înaintat de medici, în organismul săua fost descoperită prezența cocainei. Acest lucru poate fi una dintre pistele anchetatorilor, care au descoperit că Sică Dumitrescu i-ar fi furnizat „marfa” fratelui său vitreg.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată pentru trafic de cocaină. Vindea droguri de mare risc în apropierea unui restaurant din București

Sică Dumitrescu (27 de ani) este fiul din prima căsătorie, cu Nela, a lui Ilie Dumitrescu. Din acest mariaj a mai rezultat un băiat, Dani. Din relația cu Letiția, un fost model, Ilie Dumitrescu îi are pe Toto (Ilie, pe numele real) și Mayra.