Fiul Corneliei Catanga o face praf pe Nicole Cherry: „Ești un produs extrem de ieftin, ești o „glumă” din punct de vedere muzical”

Fiul Corneliei Catanga o face praf pe Nicole Cherry, după ce aceasta a fost prezentă în podcastul lui Mihai Morar și a vorbit despre relația pe care o are cu familia Pădureanu.   Declarațiile artistei l-au deranjat foarte tare pe Alexandru Pădureanu.

31 ian. 2023, 14:09
Fiul Corneliei Catanga o face praf pe Nicole Cherry: „Ești un produs extrem de ieftin, ești o „glumă” din punct de vedere muzical”
Fiul Corneliei Catanga o face praf pe Nicole Cherry

Fiul Corneliei Catanga o face praf pe Nicole Cherry. Tânărul este supărat pentru felul în care artista a vorbit despre familia lui. Acesta nu a ținut cont de nimic și a folosit cuvinte dure la adresa ei și a carierei sale.

Citește și: Aurel Pădureanu dă cărţile pe faţă despre aşa-zişii prieteni care au dat bir cu fugiţii după moartea Corneliei Catanga: „Nu m-a sunat nimeni, nici cei care îmi erau apropiaţi înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe ce fac. Absolut nimeni”

Acum două zile m-am uitat, întâmplător, pe YouTube, la acel podcast făcut de Mihai Morar, invitând-o pe Nicole Cherry, și în care ea și-a spus „povestea”, despre cum a „început”.

 A vorbit și despre „relația” cu noi (familia Pădureanu – Catanga), despre care susține că nu a fost una profundă, ci una foarte rară și că, de când a ajuns „vedetă autohtonă”, noi ne dăm pe lângă ea și căutăm o „relație specială”. Deși delira și era foarte nesigură pe ceea ce încerca să spună. 

Totodată, menționând și faptul că părinții ei aveau un magazin de bijuterii și că era o persoană cu un potențial, din punct de vedere material, foarte ridicat, și că părinții sunt niște persoane foarte importante! Ceea ce este total neadevărat… Deoarece, adevărul este cu totul altul… Bun!

Nu a crescut în casă cu muzica, așa cum am crescut eu cu părinții mei, noi fiind niște oameni mult mai simpli, dar cu bunul Dumnezeu în inimile noastre. Aș ruga-o, într-un mod foarte respectuos, să nu mai pomenească de familia mea Catanga-Pădureanu, ea ajungând o „vedetă” recunoscută. S-ar înjosi să aibă un grad de rudenie cu părinții mei.„, a declarat Alexandru Pădureanu, pentru Playtech.ro.

Fiul Corneliei Catanga o face praf pe Nicole Cherry

Fiul Corneliei Catanga a ținut să-și exprime părerea și despre cariera muzicală a lui Nicole Cherry. „Draga noastră, mare-mică vedetă! Ești un produs extrem de ieftin în showbiz-ul românesc, remarcându-te ca un artist care face comerț, și nu artă, cochetând cu manelele. Deși, dacă stau bine să mă gândesc, nu ai să cânți niciodată mai bine ca aceste fete și ca acești băieți care au apărut, deoarece tu ești o „glumă” din punct de vedere muzical, care a avut noroc. Și ți-o spune un muzician! Dar tu ești în necunoștință de cauză și nu am pretenții de la tine.

Tu nu știi ce înseamnă sensul cuvântului muzician. Nu noi suntem cei care trebuie să fim mândri că faci parte din neamul nostru, ci tu! Iar tu nu știi să faci diferența dintre popularitate și celebritate. Eu, personal, nu aveam nimic cu tine, dacă nu te exprimai la modul în care te-ai exprimat. Nu uita niciodată că părinții mei au o carieră de 50 de ani de activitate, mama fiind UNICĂ în muzica lăutărească, iar tatăl meu e considerat la ora actuală unul dintre cei mai mari cântăreți de romanțe, care au mai rămas în viață. Așa că atunci când ți se ia un interviu, să fii foarte atentă în exprimare.„, i-a mai transmis Alexandru Pădureanu artistei.