Fiul criminalului de la Perla face o declaraţie şocantă pentru victimele atentatului

Fiul criminalului de la Perla, Bogdan Vlădan, iese la atac. După o perioadă în care a refuzat să vorbească despre despăgubirea victimelor, tânărul a făcut o declaraţie halucinantă.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 10:07
Fiul criminalului de la Perla face o declaraţie şocantă pentru victimele atentatului

„Despăgubirile cerute de victime sau rudele acestora nu vor exista. Apartamentul este pe numele meu, iar bani sau conturi nu există. Dacă cineva vrea să pună mâna pe bani, atunci să-i vândă pistolul şi maşina, asta înseamnă vreo 3.000 de euro, şi să-i împartă între ei”, a declarat Bogdan Vlădan, potrivit Cancan.

El a mai făcut referire şi la poliţa de asigurare de viaţă a mamei sale, despre care a afirmat că „s-a rezolvat”. Conform documentelor, beneficiarul poliţei urma să primească peste 50.000 de euro în urma decesului Florinei Vlădan. Şi Gheorghe Vlădan, criminalul de la Perla, a catalogat rudele victimelor drept „bişniţari” care vor să facă o afacere din această tragedie.

La 5 martie, Gheorghe Vlădan a deschis focul într-un coafor din zona Perla, unde lucra soţia lui, care voia să divorţeze. Ea şi casiera coaforului au fost ucise, iar şase persoane au fost rănite.