Fiul de suflet al lui Gigi Becali rupe tăcerea. De ce nu a mers latifundiarul din Pipera la nunta lui: „De știut a știut. Noi am organizat evenimentul după o perioadă destul de urâtă, eram prea dați peste cap”

A rămas orfan de tată la doar 7 anișori, după ce acesta a ales să se sinucidă, apoi mama l-a părăsit. Șase ani mai târziu, a murit și bunica lui care-l crescuse. Universul micuțului Marian părea să se prăbușească, dar, atunci când se aștepta mai puțin, în viața lui a apărut Gigi Becali. Afaceristul i-a cumpărat o casă şi l-a ajutat în permanenţă cu bani, iar tânărul a absolvit Grupul Şcolar de Meserii şi Servicii din Buzău, iar între timp a devenit un cunoscut interpret de muzică populară.

29 ian. 2024, 11:29

În toamna anului 2021, Marian Ursea își unea destinul cu cel al iubitei lui în fața ofițerului de stare civilă. La exact un an distanță, cei doi s-au cununat și religios. Între cele două evenimente, în viața tinerilor își făcuse apariția și primul lor copil, așa că botezul micuței a avut loc în aceeași zi cu cununia religioasă.

Fiul de suflet al lui Gigi Becali dezvăluie motivul pentru care latifundiarul din Pipera nu a mers la nunta lui: „De știut a știut”

Gigi Becali nu a ajuns, însă, la nunta fiului să de suflet, deși a știut de eveniment. Artistul spune că nunta a fost una restrânsă și au participat doar apropiații. În plus, ei veneau după o perioadă destul de dificilă, mai exact după două luni petrecut de soția lui și de micuță prin spitale.

Cununia religioasă a avut loc pe 20 septembrie 2022, odată cu botezul fetiței, iar cununia civilă a avut loc pe 20 septembrie 2021. Ținând cont că ne așteptam ca fetița să apară, am zis sa nu fie o diferență a numelui de familie, să fie totul legal. Era și o perioadă în care nu se făceau nunți, așa că am preferat să facem cununia religioasă după.

Citeste si Cum arată şi ce face acum fiul de suflet al lui Gigi Becali. Are 23 de ani şi a devenit un artist cunoscut FOTO

Oamenii sunt informații despre legătura mea cu Gigi Becali. Eu recunosc că sunt într-o relație bună cu el. Mi-a fost mai mult decât un tată, mi-a fost alături, mă susține. Nu a fost prezent la nunta mea Gigi Becali. De știut știu că știe de ea. Noi am organizat evenimentul după o perioadă destul de urâtă, deoarece soția și fetița au avut ceva probleme imediat după naștere, am stat vreo două luni prin spitale. Eram prea dați peste cap. Ne doream să fim legați în fața lui Dumnezeu, motiv pentru care a fost un eveniment restrâns cu persoanele apropiate.

Mi-aș fi dorit din suflet să fie cu noi, dar a fost ceva spontan. Gigi Becali a fost și este în continuare ca un tată pentru mine. Nu a venit, a filmat, a cumpărat casa și nu l-a mai interesat. El m-a susținut în școală. Datorită lui pot să zic că sunt cine sunt astăzi. Am avut sprijin material din partea lui. Chiar dacă personal nu a locuit cu mine, nu putem zice că m-a crescut fix ca pe un copil lângă care stai zi de zi, dar clar am avut ceva de învățat, am avut ce exemplu să iau.

Este un model de bărbat, un model de soț, de tată, de bun creștin pentru mine”, a dezvăluit Marian Ursea pentru redactia.ro

Marian a simțit să-i fie recunoscător lui Becali, așa că și-a botezat fiica cu numele acestuia, Georgiana.

Citeste si Gigi Becali s-a decis să nu mai conducă decât o singură maşină. „Nu mă ating de alta. E diferenţă mare. Când o conduci, zici că desenezi”

Pe cea mică o cheamă Erica Georgiana, am ținut neapărat să poarte atât numele meu, Gheorghe, cât și numele domnului Becali. Inițial nașii noștri trebuiau să fie cineva din domeniul muzicii populare, dar nu s-a mai putut. Erau din Târgu-Jiu, așa că am optat pentru un cuplu de la noi din comună pe care îl cunoaștem, Nicoleta și Florin. Nu sunt oameni publici”, a explicat cu sinceritate Marian.