Cum arată şi ce face acum fiul de suflet al lui Gigi Becali. Are 23 de ani şi a devenit un artist cunoscut FOTO

Marian Ursea, băiatul pe care Gigi Becali l-a "adoptat" acum 11 ani, şi-a urmat visul şi a devenit cântăreţ de muzică populară. Acum are 23 de ani, după ce în copilărie a trecut prin momente tulburătoare: tatăl lui s-a sinucis, iar mama l-a abandonat!

07 sept. 2023, 08:41

Cum arată şi ce face acum fiul de suflet al lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a fost impresionat de povestea lui Marian Ursea şi a decis să aibă grijă de acesta. I-a cumpărat o casă şi l-a ajutat în permanenţă cu bani, iar acesta a absolvit Grupul Şcolar de Meserii şi Servicii din Buzău, iar acum îşi câştigă existenţa fiind interpret de muzică populară. „Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu şi o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulţumesc din suflet pentru ajutor”, a declarat Marian Ursea.

Citeşte şi: Botez mare în familia lui Gigi Becali! Gestul emoționant pe care l-a făcut latifundiarul din Pipera pentru nepotul său

În vara lui 2012, după ce a aflat de situaţia lui Marian Ursea, Gigi Becali a mers să îl vadă pe copilul de 12 ani la acea vreme. I-a promis că va fi el, de atunci, tatăl lui şi s-a ţinut de cuvânt. „De acum, eu sunt tatăl tău şi nu o să-ţi lipsească nimic”, i-a spus atunci Gigi Becali.

Marian Ursea s-a şi angajat şi îşi doreşte să strângă bani pentru a renova casa pe care i-a cumpărat-o Gigi Becali. „Am lucrat la o firmă de telefonie mobilă, iar de câteva zile lucrez la o firmă de transport aici, în Buzău. Mă ocup de vânzarea biletelor, returnarea coletelor şi altele. De la 18 ani m-am apucat de renovarea casei. Încă nu am terminat pentru că e făcută din pământ şi trebuie să fac câte ceva la ea. Şi plus alte cheltuieli, transport, şcoală”, a mai declarat Marian Ursea, citat de newscaffe.ro.