Gică Popescu a mers la Guvern peste Marcel Ciolacu. Ce i-a cerut premierului fostul căpitan al Naţionalei

Președintele clubului Farul, Gică Popescu, a făcut o vizită la premierul României, Marcel Ciolacu, pentru a discuta chestiuni esențiale legate de finanțarea academiilor și a cluburilor de fotbal din țară. Gică Popescu, fost căpitan al echipei naționale, deține rolul de consilier al prim-ministrului pe probleme de sport.

28 mart. 2024, 17:10
Gică Popescu a mers la Guvern peste Marcel Ciolacu. Ce i-a cerut premierului fostul căpitan al Naţionalei
Gică Popescu a mers la Guvern peste Marcel Ciolacu. Ce i-a cerut premierului fostul căpitan al Naţionalei

Gică Popescu a mers la Guvern peste Marcel Ciolacu. „Baciul” a discutat despre finanțarea acdaemiillor și a cluburilor de fotbal în calitatea sa de consilier al prim-ministrului pe probleme de sport.

Citeşte şi: Reacţie violentă la adresa Simonei Halep: „S-a dopat şi s-a dopat la greu!”. Ce a spus Sorana Cîrstea după revenirea rivalei sale

„Finanțarea academiilor și cluburilor de fotbal, dar și a sportului, în general, se află în topul priorităților mele în calitate de consilier pe probleme de sport în cadrul Guvernului. Am discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre noi modalități și reglementări cu privire la finanțarea sportului, pentru ca mai multe cluburi să poată primi sprijin financiar în viitorul apropiat. Mă bucur că, după un proiect grandios precum Campionatul European desfășurat la București, ne aflăm în fața unui nou proiect extrem de important pentru viitorul sportului din România”, a scris Gică Popescu pe Instagram.

Citeşte şi: Drama uriaşă a lui Emeric Ienei, antrenorul care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua. Are probleme grave de sănătate

Vizita lui Gică Popescu la Marcel Ciolacu a avut un impact semnificativ în mediul sportiv și a stârnit interesul publicului. Aceasta marchează un pas crucial în direcția consolidării și dezvoltării sportului românesc, cu accent pe susținerea financiară a academiilor și a cluburilor de fotbal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gica Popescu (@gica.popescuromania)