Fiul lui Diego Maradona anunţă că va răzbuna moartea tatălui său

Matias Morla, avocatul lui Diego Maradona, a lansat acuzaţii grave şi a cerut o anchetă amănunţită, în urma decesului fostului campion mondial. Acum, şi Maradona jr. vine cu ameninţări.

12 dec. 2020, 18:11
Fiul lui Diego Maradona anunţă că va răzbuna moartea tatălui său

Fiul lui Diego Maradona a aflat vestea morţii tatălui său în spital, unde era internat din cauza COVID-19, şi de atunci nu poate să-şi revină din şoc.

Diego Armando Maradona Sinagra, fiul fotbalistului argentinian care a murit ieri la vârsta de 60 de ani, a fost externat din spitalul Cotugno din Napoli imediat după ce a aflat vestea despre decesul tatălui său, dar nu a putut participa la funeralii.

Motivul pentru care Maradona şi-a scos din testament fosta soţie şi cele două fiice

„Sa nu pot sa-mi iau ramas bun de la tatal meu m-a durut foarte mult. Am incercat o viata intreaga sa recuperez relatia dificila cu el, am reusit si apoi a trebuit sa plece. A fost o dubla suferinta”, a spus fiul lui Diego Maradona rezultat dintr-o relatie extraconjugala a acestuia, cu Cristiana Sinagra.

Diego Maradona Junior (34 de ani), unul dintre cei 8 copii ai fostului mare fotbalist decedat la 25 noiembrie, a promis ca vinovatii in cazul mortii tatalui sau isi vor primi pedeapsa.

„De indata ce sunt gata, pentru ca inca mai am efecte secundare din cauza Covidului, care aproape ca m-a ucis, ma voi duce sa-i dau tatalui meu un sarut”, a completat el pentru Sky.

„Stiu ca exista o ancheta in curs, cu fratii si surorile mele care merg la proces. Se va afla daca a existat neglijenta sau daca cineva este responsabil. Cine mi-a ucis tatal va plati pentru asta”, a incheiat Diego Maradona Junior.

Autorităţile argentiniene au dispus percheziţionarea locuinţei şi a cabinetului neurochirurgului Leopoldo Luque, cel care l-a operat pe creier pe Maradona, urmărind să stabilească dacă a existat vreo neglijenţă în jurul morţii fostului fotbalist. Luque a fost, luni dimineaţă, la Parchet, dar nu i-a fost luată nicio declaraţie, deoarece nu a fost acuzat oficial de vreo acţiune greşită.

Maradona, care fusese internat la începutul lunii trecute la două unităţi sanitare, suferind de anemie, deshidratare şi având un hematom la creier, pentru care a fost operat în cele din urmă, a murit din cauza unui stop cardiac într-o casă de la periferia oraşului Buenos Aires.