Fiul lui Leo de la Strehaia, victimă într-un dosar penal, după ce mai mulţi poliţişti au fost ameninţaţi de pe un cont fals de Facebook

Fiul lui Leo de la Strehaia a ajuns victimă într-un dosar penal deschis de polițiști din Alba, după ce mai mulţi oameni ai legii au fost amenințați prin intermediul unui cont fals de Facebook. Contul ar fi avut pozele lui Alin Mihai, alias ”Alin de la Strehaia”.

09 dec. 2021, 13:03
Fiul lui Leo de la Strehaia, victimă într-un dosar penal, după ce mai mulţi poliţişti au fost ameninţaţi de pe un cont fals de Facebook
Fiul lui Leo de la Strehaia, victimă într-un dosar penal

Fiul lui Leo de la Strehaia, victimă într-un dosar penal. Povestea a fost relatată chiar de Alin, în mai multe video-uri postate pe contul său de YouTube.

Citeşte şi: Leo de la Strehaia, transferat de urgență din puşcărie la spital. „Are mari probleme, comorbidități”

Fiul lui Leo de la Strehaia, victimă într-un dosar penal

Alin de la Strehaia mărturiseşte că a fost sunat de un procuror din Alba Iulia și i s-a adus la cunoștință că trebuie să dea o declarație într-un dosar penal. Mai exact, i s-a spus că pozele sale au fost folosite pentru crearea unui cont de Facebook, de pe care mai mulți polițiști din Alba Iulia au fost amenințați și jigniți.

În luna noiembrie, Alin de la Strehaia a ajuns la Alba Iulia, unde a dat o declarație la Poliție și a depus, la rândul său, o plângere penală. Tânărul a spus că s-a constituit parte civilă pentru că i-au fost aduse prejudicii de imagine, după ce pozele sale au fost folosite ilegal.

În dosar, polițiști și procurori din Alba efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Deocamdată, anchetatorii nu au pronunțat o soluție în dosar, scrie Ziare.com.

Leo de la Strehaia s-a angajat în închisoare

Leo de la Strehaia s-a angajat în închisoare. Fostul milionar va lucra pentru prima dată în viaţa lui şi o va face după gratii. „Prinţul ţiganilor” a fost condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală şi îşi ispăşeşte pedeapsa în penitenciarul Severin.

Este posibil să se angajeze, să-și găsească un serviciu. I s-a propus, să zic așa, un post la o magazie de alimente. Cineva de acolo i-a propus să lucreze acolo. Din câte știe el, trebuie aranjate anumite lădițe cu alimente, un fel de inventar pentru alimentele care se folosesc la bucătărie.  

Acum, la începutul săptămânii, i se va explica ce și cum. Vom vedea dacă o să-l accepte pe el. El era cam în derivă, se gândea că va fi greu. Vă dați seama că alimentele acelea care probabil vin, sunt și saci de cartofi, ceapă și îi va fi greu cu ridicatul, cu chestiile acestea.

Pentru el e problematic cu greutățile, nu poate să ridice. I se scade destul de mult la pedeapsă, pe el lucrul acesta îl entuziasmează în primul rând și îl face să vrea să accepte.

Eu i-am zis că dacă i se pare în regulă și crede că va face față, să accepte. Fiind foarte mulți în cameră, 18 persoane, se fumează în cameră, bineînțeles, este foarte fum iar geamul stă în permanență deschis. Ușile sunt deschise, este foarte curent. Leo este foarte sensibil și bineînțeles că a răcit, o răceală ușoară, nu ceva grav, dar se simțea după voce”, a declarat Dana Criminala, potrivit Wowbiz.ro.