Fiul lui Leo Iorga, MESAJ DISPERAT pe Facebook. „Tata are nevoie de OXIGEN. Aşteptăm ambulanţa de 40 DE MINUTE!”

Fiul lui Leo Iorga a postat apel disperat pe Facebook după ce tatăl său s-a simțit rău. Tânărul a sunat imediat la 112, dar a așteptat minute în șir până să vină o ambulanță. Revoltat de situație, a scris un mesaj dur pe contul său de Facebook.

20 oct. 2019, 18:39
Fiul lui Leo Iorga, MESAJ DISPERAT pe Facebook. „Tata are nevoie de OXIGEN. Aşteptăm ambulanţa de 40 DE MINUTE!”

Leo Iorga se află în perioada de refacere, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. Artistul duce o luptă teribilă cu cancerul, încă din 2011, iar pe 12 august – anul acesta – s-a operat la picior într-o clinică din Germania.

„Asteptam ambulanta de 40 de min; nu zic ca tata o fi mai special prin prisma faptului ca e artist, doar ca boala si contextul in care se afla momentan necesita o urgentare. are nevoie de oxigen pentru un transport la spital, pe care eu, cu masina, nu-l pot face (nu am un tub de oxigen in masina…). Poate cineva de pe la 112 o sa vada asta si o sa se simta… Mersi! ps: tata are cancer, un singur plaman si multe operatii la activ… de vreo 8 ani jumate”, a scris fiul lui Leo Iorga, pe Facebook.

Rona Hartner dezvăluie cum s-a vindecat de CANCER. Ce a făcut vedeta zi de zi şi ce a ajutat-o cel mai mult

Mai mulți colegi de breaslă, apropiați, dar și persoane necunoscute au strâns fonduri pentr a-l ajuta pe Leo Iorga. Intervențiile făcute de-a lungul timpului au fost extrem de costisitoare.