Fiul lui Liviu Dragnea a divorțat. Reacția fostului lider PSD la aflarea veștii

Fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin, a divorțat în secret de Gina Tătulescu. Fosta noră a liderului PSD a vorbit despre despărțire și în ce relații a rămas cu fostul soț.

23 aug. 2022, 11:51
Fiul lui Liviu Dragnea a divorțat. Reacția fostului lider PSD la aflarea veștii

Ștefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, și Gina Tătulescu au divorțat după patru ani de la căsătorie. Chiar dacă ruptura s-a petrecut acum mai multe luni, abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, după ce tânăra a decis să vorbească despre despărțire.

De ce au divorțat Ștefan Valentin Dragnea și Gina

După divorțul care a avut loc în secret, Gina Tătulecu a decis să înceapă o viață nouă în compania unui bărbat care deține în București o cafenea și conduce un G Klasee de sute de mii de euro. Potrivit tinerei, nu mai formează un cuplu cu fiul fostului lider PSD încă din primăvară. Divorțul s-a produs în aceeași perioadă, fără să existe conflicte de vreun fel. Conform Cancan, atunci când a fost întrebată despre motivul despărțirii, Gina a declarat că „sunt lucruri despre care nu vrem să discutăm. Așa am hotărât că este mai bine și pentru mine, și pentru el.”

Chiar dacă nu mai sunt căsătoriți cei doi continuă să păstreze legătura: „Am rămas în relații bune, comunicăm, ne sunăm, ne ajutăm reciproc atunci când este cazul.” Fosta soție a lui Ștefan Dragnea are numai cuvinte de laudă la adersa acestuia, dar nu dorește să vorbească despre motivul separării.

Tânăra precizează că s-a înțeles întotdeauna bine cu fostul soț și că e sigură că după atâția ani în care s-au înțeles bine vor rămâne prieteni.

Cum a reacționat Liviu Dragnea la aflarea veștii despre despărțire

Gina Tătulescu a precizat că familiile celor doi au rămas în relații bune și că îi susțin pentru că așa este civilzat. În prezent, aceasta este împreună cu un bărbat supranumit Goe Jr., fiul unui om bogat care deține multe mașini de lux.

Citește și: Jador, imagini incendiare cu noua iubită. Cum i-au surprins paparazzi pe cei doi porumbei

Citește și: Video! Cum arată Andra fără pic de machiaj! E aproape de nerecunoscut cu cearcăne și fără fond de ten!