Jador, imagini incendiare cu noua iubită. Cum i-au surprins paparazzi pe cei doi porumbei

Jador a fost surprins la mare de către paparazzi alături de noua sa iubită. Artistul are o relație de mai bine de două luni cu o tânără din Spania, care se numește Alexandra Dobbia.

23 aug. 2022, 09:05

Jador nu se mai ascunde și își trăiește liniștit povestestea de dragoste alături de frumoasa lui iubită. Cei doi sunt împreună de mai bine de două luni, iar lucrurile se pare că au avansat destul de rapid între ei.

Citește și Jador, în mașina poliției. Ce s-a întâmplat la evenimentul la care a participat artistul

Artistul se iubește acum, cu o tânără din Spania, care se numește Alexandra Dobbia. Relația lor pare că merge destul de bine. Însă, cu toate acestea, Jador a ținut, până acum, relația departe de ochii curioșilor.

Acum, se pare că îndrăgitul interpret de manele are planuri mari pe viitor. După ce relația lui cu Alexandra nu mai este un secret, manelistul și-a luat iubita și a plecat la mare. Aceștia au fost surprinși de paparazzi Spynews.ro pe faleza din Constanța.

Cei doi porumbei nu s-au sfiit de la gesturile tandre. Ba mai mult, Jador a fost foarte apropiat de Alexandra. Artistul și-a luat iubita în brațe, chiar în văzul lumii.

După ce au luat masa împreună, îndrăgostiții s-au îndreptat spre hotel, acolo unde erau cazați.

Alexandra Dobre este nouă iubita a lui Jador. Cei doi formează un cuplu de mai bine de două luni. Noua iubită a manelistului este din Spania și are la rândul său, mii de urmăritori pe Tik-Tok.

Relația lor a avansat mai repede decât se așteptau, iar cei doi locuiesc deja împreună. Dovadă sunt chiar imaginile postate din locuința tinerei.

Citește și Jador, prima reacţie despre scandalul cu impresarul său, DeSanto. Ce decizie au luat după ce au stat la masa negocierilor