Fiul lui Marcel Ciolacu s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă. Cum arată nora premierului – FOTO

E nuntă mare în familia lui Marcel Ciolacu. Filip, fiul premierului, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Iris Alexa Constantinescu. Evenimentul mult așteptat s-a ținut la Buzău, unde au participat familie și cei mai apropiați prieteni ai mirilor.

09 sept. 2023, 19:56
Fiul lui Marcel Ciolacu s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă. Cum arată nora premierului – FOTO

Filip, singurul fiu al lui Marcel Ciolacu, are 24 de ani, iar Iris are 23 de ani. Cei doi tineri proaspăt căsătoriți sunt într-o relație de patru ani, iar acum au decis să-și unească destinele pentru totdeauna.

Citește și Iohannis și Ciolacu, primele reacții, după seismul devastator din Maroc. ”Sunt întristat de dezastrul care a avut loc”

Atât Filip, cât și Iris, sunt studenți la Medicină, în Constanța, și urmează să-și termine studiile în 2024. Filip și-a ales deja specializarea, vrea să fie medic pediatru, în timp ce Iris vrea o carieră în pneumologie.

La nunta lui Filip și a lui Iris au fost invitate doar persoanele foarte apropiate, fiind un eveniment restrâns. Masa a avut loc la pensiunea unui prieten din zonă, modestia fiind cuvântul cheie, conform Cancan. Meniu românesc, DJ, totul foarte echilibrat și cumpătat. În afară de familie, prieteni și colegi de facultate ai mirilor au fost văzuti sub zece invitați ai premierului, amici de-ai săi de-o viața și câțiva lideri ai PSD.

Mai multe fotografii de la nunta lui Filip Ciolacu au fost realizate în exclusivitate pentru Cancan.

Soția lui Filip Ciolacu, odată intrată oficial în familia premierului, are de respectat niște reguli clare. Tânăra nu are voie să lipsească la reuniunile de familie cu ocazia sărbătorilor, care se vor ține la Buzău.

Citește și Marcel Ciolacu exclude eliminarea voucherelor de vacanţă în sectorul bugetar. Le vor pierde doar angajaţii cu salarii de peste 8.000 de lei

“Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău”, a precizat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: “Fac parte dintr-o familie numeroasă, ne strângem cu toții”

Marcel Ciolacu a fost mereu discret când a venit vorba de viața privată. Acesta locuiește de ani buni la București, fiind ocupat cu politica. Totuși, la finalul săptămânii, premierul merge acasă pentru a fi alături de numeroasa lui familie.

“Ne strângem cu toţii. Fac parte dintr-o familie numeroasă. Suntem trei fraţi. Marea majoritate avem băieţi. La un singur băiat există o singură nepoată care este cea mai răsfăţată în familie. Şi fiul meu, şi nepoţii au venit între timp cu prietene, viitoarele soţii. Ne strângem. Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi”, a povestit, recent, Marcel Ciolacu.