Fiul lui Marcel Toader: „Am primit nişte semne de la tatăl meu”

Fiul lui Marcel Toader a postat un mesaj dureros pe pagina sa de socializare, la mai bine de două săptămâni de la moartea fulgerătoare a afaceristului. Marcel Toader a făcut infarct la 56 de ani, în timp ce se afla cu prietenii la masă.

RomaniaTV.net
20 aug. 2019, 05:30
Fiul lui Marcel Toader: „Am primit nişte semne de la tatăl meu”

Maximilian Toader nu a depășit momentul fulgerător al morții tatălui său și a scris un mesaj dureros pe facebook. „Mereu m-am întrebat de ce mă tot pune la încercare viața?! Zilele astea mi-am dat seama de ce! Pentru că pot să duc toate greutățile ce mă încearcă!”, a scris tânărul pe pagina sa de socializare.

„Eram lângă Marcel Toader când acesta a murit”. Un martor a povestit toată tragedia

Fiul lui Marcel Toader a mărturisit recent că a trăit fenomene stranii legate de tatăl lui, la scurt timp după ce a fost înmormântat.

„Nu l-am visat pe tata, dar am primit niște semne care m-au făcut să simt prezența tatălui meu. Am lăsat câte un pahar cu apă în trei locuințe: în apartamentul său, în Constanța și la locuința mea. Am observat că din paharul lăsat în apartamentul său apa era consumată cam un sfert. Am auzit că semnul acesta se traduce cumva, și anume că sufletul său a fost acolo. Noi suntem mai bine acum, la fel și mama, încercăm să acceptăm situația”, a spus Maximilian Toader, potrivit 

Marcel Toader s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni după ce a suferit un infarct. El se afla la masă la un prieten când i s-a făcut rău. Medicii l-au resuscitat timp de 45 de minute dar nu l-au putut salva. 

„Mereu m-am întrebat de ce mă tot pune la încercare viața?! Zilele astea mi-am dat seama de ce! Pentru că pot să duc toate greutățile ce mă încearcă! O zi bună vă doresc tuturor! „, a mai transmis fiul lui Marcel Toader pe reţelele de socializare.