Fiul lui Marcel Toader, datorii de 170.000 de euro de pe urma tatălui său. Cum îşi câştigă existenţa

Maximilian, fiul lui Marcel Toader a rămas datorii de 170.000 de euro de pe urma tatălui său. Omul de afaceri s-a stins din viață în luna august a anului 2019, în urma unui stop cardiac şi a fost înmormântat în Constanța.

08 iul. 2021, 12:34
Fiul lui Marcel Toader, datorii de 170.000 de euro de pe urma tatălui său. Cum îşi câştigă existenţa
Fiul lui Marcel Toader, datorii de 170.000 de euro de pe urma tatălui său

Fiul lui Marcel Toader, datorii de 170.000 de euro de pe urma tatălui său. Din fericire, a reuşit să achite o mare parte din sumă, prin vânzarea unui apartament, iar acum au mai rămas în jur de 30.000 de euro.

Citeşte şi: Maria Constantin, scandal monstru cu fiul lui Marcel Toader. „Nu ai stat cu noi în casă, ca să știi ce am trăit eu acolo!”

Fiul lui Marcel Toader, datorii de 170.000 de euro de pe urma tatălui său

Tânărul avea o relaţie apropiată cu tatăl său şi i-a respectat mereu orice decizie lua, chiar şi în legătură cu femeile care au făcut parte din viaţa lui.

Acum, Maximilian îşi câştigă existenţa din recondiţionarea maşinilor vechi, este o pasiune mai veche de-a lui, din care câştigă bani.

El m-a ferit de problemele astea cu datoriile, nu le discutam. Le-am descoperit după ce a murit. A trebuit caut, să urmez toţi paşii, să aflu ce s-a întâmplat, unde sunt datoriile, ce firme sunt, ce probleme sunt. La momentul acela, datoriile se ridicau la 170.000 de euro. O parte s-au recuperat prin vânzarea apartamentului, care a fost în martie 2020, prin intermediul lichidatorului, iar acum au mai rămas undeva la 30.000 de euro.

Nu sunt obligat să achit eu această sumă, să fac succesiunea. A mai rămas o maşină pe acea firmă, din câte am înţeles este în posesia fostei soţii, Gabriela Cristea.

În ultimul timp am început să vorbim despre lucrurile astea, despre căsniciile lui. Eu îi spuneam că mi se pare că se implică foarte mult pentru femeia de lângă el. Eu nu am avut nicio problemă cu fostele soţii, le-am respectat pe toate şi le respect, nu m-am băgat în treburile tatălui meu. Nu m-au deranjat nici declaraţiile lor, pentru că eu îl ştiu pe tata, ce a făcut, cât a muncit, ştiu şi ce a reprezentat pentru România.

Acum îmi urmez o pasiune mai veche, cumpăr Mercedes-uri vechi de 20 de ani, le recondiţionez după gustul meu şi le vând. Din asta îmi câştig momentan existenţa„, a declarat fiul lui Marcel Toader, la Xtra Night Show.

https://www.youtube.com/watch?v=RNOcRSKHkb4