Maria Constantin, scandal monstru cu fiul lui Marcel Toader. „Nu ai stat cu noi în casă, ca să știi ce am trăit eu acolo!”

Maria Constantin a intrat recent în vizorul lui Maximilian Toader, fiul fostului ei soţ. Cântăreaţa a fost acuzată că a minţit în legătură cu relaţia dintre ea şi Marcel Toader, după ce a dezvăluit că a fost bătută şi înşelată.

23 mart. 2021, 09:02
Maria Constantin, scandal monstru cu fiul lui Marcel Toader. „Nu ai stat cu noi în casă, ca să știi ce am trăit eu acolo!”
Maria Constantin şi Marcel Toader

Maria Constantin, scandal monstru cu fiul lui Marcel Toader. Vedeta a afirmat că în timpul mariajului a trebuit să suporte agresiuni fizice, dar și mai multe episoade de infidelitate. Aceste dezvăluiri l-au făcut pe Maximilian Toader să-i transmită artistei să se oprească! Cântăreaţa i-a răspuns acestuia și i-a transmis că niciodată nu i-a dorit moartea lui Marcel Toader, dar nu poate ascunde tot ceea ce a trăit în timpul căsniciei.

Maria Constantin, scandal monstru cu fiul lui Marcel Toader

„Tu nu ai stat cu noi în casă, ca să știi ce am trăit eu acolo! Eu nu i-am dorit moartea lui Marcel, oricât de mult rău mi-a făcut omul ăsta. Nu am spus la acea vreme de agresiuni și violențe pentru că nu s-ar fi rezolvat nimic. Dacă eu spuneam tot adevărul atunci la divorț, ținea scandalul trei ani, nu doar unul. Au fost infidelități și înainte să mergem la emisiunea Ferma. Dacă m-a iubit așa de mult așa cum a zis fiul lui, atunci de ce dădea mesajele alea altor femei de care știa toată lumea”, a declarat Maria Constantin pentru Click!.

Maria Constantin, desfiinţată de fiul lui Marcel Toader. Dezvăluiri-şoc: a fost bătută şi înşelată

Maximilian Toader a declarat că mariajul cu Maria Constantin i-a făcut foarte mult rău tatălui său. „Nu știu de ce nu a făcut aceste declarații în momentul în care s-a despărțit de tatăl meu, și nu acum, la aproape doi ani de la moartea lui, având în vedere că în momentul despărțirii a afirmat public că nu a fost agresată fizic de către el! Iar despre faptul ca a fost înșelată în timp ce era la Ferma, eu unul nu știu nimic. Înțeleg dorința de a apărea la televizor și de a povesti trecutul, dar nu înțeleg de ce ai face afirmații negative despre un om mort, care nu se poate apăra! Căsnicia cu Maria i-a făcut rău tatălui meu”, a declarat Maxiliman Toader.