Un membru al clanului Cămătaru, prins după 9 ani. Trăia cu acte false în Italia

Un membru al clanului Cămătaru, prins după nouă ani, în Italia, acolo unde trăia sub identitate falsă. Leonard Bărbieru a fost condamnat la cinci ani închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal și inițiere a unui grup infracțional organizat.

04 feb. 2021, 11:57
Un membru al clanului Cămătaru, prins după 9 ani. Trăia cu acte false în Italia
Un membru al clanului Cămătaru, prins după 9 ani

Un membru al clanului Cămătaru, prins după 9 ani. Leonard Bărbieru se sustrăgea pedepsei cu închisoarea din 2012 şi trăia în Italia, cu acte false. Îşi va ispăşi condamnarea în România.

El a părăsit ţara în urmă cu nouă ani, anterior emiterii mandatului, astfel că a fost dispusă urmărirea sa la nivel internațional.

Citeşte şi: VIDEO! Imagini de la botezul cu 200 de persoane ţinut de fiica lui Sile Cămătaru şi Manu Bombardieru! Nimeni nu a purtat mască

Un membru al clanului Cămătaru, prins după 9 ani

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, au continuat investigațiile, stabilind faptul că membrul clanului Cămătaru s-a aflat, în perioada în care s-a sustras executării pedepsei, pe teritoriul Spaniei și Italiei unde a folosit documente false privind identitatea.

În urma coroborării datelor obținute și a colaborării cu autoritățile judiciare din cele doua state, s-a stabilit că bărbatul locuia, în prezent, la o adresă din orașul Italian, Pescara.

Omologii italieni au reușit sa îl depisteze și să-l prindă pe bărbatul urmărit pentru a-l aduce în țară unde să execute pedeapsa, potrivit Stiripesurse.ro.

Nuţu Cămătaru s-a lăsat de cămătărie şi face dresaj de cai de rasă

Nuţu Cămătaru s-a lăsat de cămătărie şi lumea interlopă, iar acum face dresaj de cai de rasă! Interlopul a fost surprins călărind un cal de rasă, pe care îl învaţă să facă diferite trucuri.

Scenele surprinse au primit sute de aprecieri, iar românilor nu le-a venit să creadă modul în care Nuţu Cămătaru reuşeşte să stăpânească fiecare mişcare a animalului. (Vezi AICI foto)

Clanul Cămătarilor care a fost mult timp în topul celor mai periculoase rețele de crima organizată din Capitală. Puţini ştiu cum a luat naştere totul. Liderul grupării, care la un moment dat numără peste 200 de membrii, este Ion Balint, cunoscut de toată lumea că Nuțu Camataru.

Numele de Cămătaru provine din denumirea faptelor comise de ei. La o audiere în Parlament, în anul 2004, Nuțu, fost luptător în Legiunea Străină, spunea că familia lui vine din Bărăgan.

Numele de Camataru e din moși-strămoși, de la bunica-miu. Am fost badigard la Nișa, în Legiunea Străină, m-a-mpuscat la Revoluție… Vreau să zic, fară ura de rasa, că noi nu suntem țigani, deci suntem dintr-o familie de burgheji (sic) din Bărăgan, deci provenim doar dintr-un cartier populat cu țigani, adică romi”, a explicat Nuțu Camataru în audierea de la Comisia de abuzuri a Senatului, în anul 2004, conform Hotnews.ro.