Nuţu Cămătaru, imagini fabuloase pe Tik-tok. Cum a fost surprins celebrul interlop VIDEO

După ce a fost surprins la plajă, temutul interlop a fost filmat la un impresionant număr de dresaj.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 19:19

În timp ce clanurile interlope îşi împart cu maceta teritoriile din capitală, Nuţu Cămătaru nu a uitat de vechea sa pasiune pentru cai.

@florentinjon

 

♬ sunet original – assuyasmina

Celebrul interlop a renunţat la animalele sălbatice, după ce, în urmă cu câţtiva ani, în urma percheziţiilor, la ferma lui Nuţu Cămătaru au găsit doi urşi, patru lei, doi cerbi carpatini, dar şi 20 de câini de rasă, 30 de cai de rasă, dintre care unii sunt pursânge olandezi al căror preţ ar ajunge la 100.000 de euro, precum şi mai multe păsări exotice.
În urmă cu o lună, Nuțu Cămătaru, un nume sonor din lumea interlopă a României, a fost surprins pe o plajă de fițe din Mamaia. Cum era de așteptat, odată cu instalarea caniculei în Capitală, acesta s-a dus la mare cu gândul de a se răcori și a scăpa de monotonia orașului.

Sile Cămătaru vorbeşte cu familia pe Skype, din celula în care este închis de peste doi ani

Liderii clanului „Cămătarilor” din Capitală, fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, au fost condamnaţi, în 2017, la ani grei de închisoare cu executare într-un dosar care era în desfășurare de mai bine de patru ani.

Vasile Balint, supranumit Sile Cămătaru, a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, deşi, în primă instanţă, pedeapsa lui fusese de şapte ani. Fratele său, Nuţu, a primit cinci ani și 11 luni cu executare. În acelaşi dosar, Mario Nuţu Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit doi ani de închisoare cu suspendare. În luna martie a anului 2019, Nuțu Cămătaru a ieșit de după gratii, eliberat condiționat, după ce a executat aproape o treime din pedeapsa de 5 ani și 11 luni.

Cum a ieşit Nuţu Cămătaru călare din închisoare