Fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Italia. Câți ani va sta după gratii Dani Balint

Fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Italia. Vasile Daniel Balint a fost preluat de către autoritățile române, urmând să fie dus în penitenciar pentru a executa pedepsa de 3 ani și 7 luni de închisoare. El era dat în urmărire internațională după ce fugise din țară.

20 mart. 2023, 21:28
Fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Italia. Câți ani va sta după gratii Dani Balint

Fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Italia. Conform Poliției Române, luni, în urma cooperării polițienești dintre IGPR și autoritățile din Italia, a fost preluat din Italia un bărbat de 26 de ani care era urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din România.

Citește și: „Nora” lui Sile Cămătaru, implicată într-un accident. Tânăra a urcat băută la volan şi a făcut praf Mercedes-ul

Fiul lui Sile Cămătaru, extrădat din Italia

Bărbatul a fost preluat de reprezentanții Autorității Naționale a Penitenciarelor pentru a fi dus în penitenciarca să își ispășească pedeapsa. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Vasile Daniel Balint, unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis în 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite printr-un ordin provizoriu de protecție.

În 16 ianuarie, Vasile Daniel Balint, care era dat în urmărire internațională, a fost prins în Italia.

La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare. Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării. Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE”, a anunţat Poliția Capitalei.