Fiul lui Sile Cămătaru, reţinut după ce a fost prins la volan drogat şi fără permis

Fiul lui Sile Cămătaru a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost prins la volan drogat şi fără permis.

RomaniaTV.net
28 dec. 2019, 07:00
Fiul lui Sile Cămătaru, reţinut după ce a fost prins la volan drogat şi fără permis

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins drogat la volanul unei maşini în localitatea Ganeasa, judeţul Olt, deși avea permisul suspendat. Albert Balint a fost reținut pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt.

„În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din Bucureşti, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.
Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Recent, fiul lui Sile Cămătaru a fost prins cu focuri de armă de polițiștii din Capitală pentru că era dat în urmărire după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara. A fost eliberat atunci după câteva ore deoarece victima și-a retras plângerea.

Citeşte şi: Fiul lui Sile Cămătaru, LIBER! Cum a scăpat Albert Balint după ce a înjunghiat un tânăr şi a condus fără permis