Fiul lui Silviu Prigoană s-a ales cu dosar penal. Cum l-au prins poliţiştii

Fiul lui Silviu Prigoană s-a ales cu dosar penal. Honorius a fost depistat pe raza județului Bacău conducând cu un permis de conducere eliberat în SUA, însă fără a avea drept de a conducere în România, potrivit unor surse judiciare. 

29 iul. 2022, 21:51
Fiul lui Silviu Prigoană s-a ales cu dosar penal. Cum l-au prins poliţiştii
Fiul lui Silviu Prigoană s-a ales cu dosar penal.

Fiul lui Silviu Prigoană s-a ales cu dosar penal. Totodată el a fost sancționat cu o amendă de 2900 de lei pentru depășirea vitezei maxime legale.  Honorius Prigoană a fost oprit de polițiști din cauză că gonea cu 132 de kilometri la oră într-o localitate din județul Bacău. Potrivit Codului Rutier, șoferii care depășesc limita de viteză cu 51 km/h vor deveni pietoni pentru o perioadă de 90 de zile.  Honorius Prigoană este fiul cel mare din prima căsătorie  al milionarului Silviu Prigoană.

Fiul lui Silviu Prigoană s-a ales cu dosar penal

Honorius Prigoană şi soţia lui, Corina, s-au cunoscut în Statele Unite, în urmă cu aproximativ opt ani, acolo unde tânăra se mutase cu familia ei încă de la vârsta de 11 ani. Honorius a studiat, de asemenea, în America și deține un apartament luxos în Chicago. Cu toate că s-au cunoscut peste Ocean, cei doi s-au căsătorit în anul 2016 și s-au stabilit în România, administrând în prezent mai multe din afacerile familiilor lor.

Corina, soția lui Honorius, a studiat Jurnalismul și Relațiile Internaționale. Ea vorbește fluent mai multe limbi străine și a condus o perioadă postul de televiziune Etno, dupa „debarcarea” Adrianei Bahmuțeanu de la conducerea acestuia.

Corina și Honorius s-au cununat religios în octombrie 2016, iar nași au fost Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Silviu Prigoană are patru băieți, pe Honorius și Silvius, din prima căsnicie, dar și pe Maximus și Eduard, din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu riscă să înfunde puşcăria. Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală

Silviu Prigoană a devenit bunic

Silviu Prigoană a devenit bunic pentru prima dată. Noul membru al familiei a venit pe lume în ianuarie, în America. Cei care i-au făcut marea surpriză au fost fiul cel mare, Honorius, și soția lui, Corina. Tânăra a născut un băiețel perfect sănătos.

Potrivit unui apropiat din anturajul lui Silviu Prigoană, Corina, nora afaceristului, a născut „cât de cât ușor”. Ea și Honorius au parte de ajutor în ceea ce privește îngrijirea bebelușului, dar se ocupă și ei foarte mult de micuțul lor.