Fiul lui Ştefan Bănică, dezvăluiri despre relaţia cu tatăl său: „Nu a existat niciun moment”

Fiul lui Ştefan Bănică a făcut dezvăluiri despre relaţia cu tatăl său. După participarea la "Te Cunosc de Undeva", tânărul a intrat în lumina reflectoarelor. La 19 ani, pe lângă muzică, Radu Ștefan i-a urmat cariera tatălui său și în teatru și mai mult, și-a făcut propriul vlog.

22 oct. 2021, 21:16
Fiul lui Ştefan Bănică, dezvăluiri despre relaţia cu tatăl său: „Nu a existat niciun moment”
Fiul lui Ştefan Bănică, dezvăluiri despre relaţia cu tatăl său

Fiul lui Ştefan Bănică, dezvăluiri despre relaţia cu tatăl său. Radu a acordat un interviu a vorbit despre cum vede el showbizul românesc. Acesta şi-a spus părerea fără nicio reţinere.

Ca pe vremea din Bucureşti, când e cald, când e frig. Sunt multe lucruri frumoase, mai ales în emisiunile de tip concurs sau de familie. Dar consider că ar trebui să existe o balanţă între caterincă sau reality şi emisiunile sau proiectele mai serioase, realizate cu profesionalism„, a spus fiul lui Ştefan Bănică despre showbizul autohton.

Citeşte şi: Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Cum a fost surprisă adolescenta în vacanța din Italia cu mama sa – FOTO

Fiul lui Ştefan Bănică, dezvăluiri despre relaţia cu tatăl său

Ulterior, întrebat despre relația pe care o are cu tatăl său și dacă îi cere sfaturi înainte de a urca pe scenă, Radu Ştefan Bănică a răspuns că înainte, când era mai mic, făcea asta mai des. Însă, şi acum se sfătuieşte cu artistul, ori de câte ori are nevoie.

Când eram mai mic, îi ceream mai tot timpul. Însă acum aş putea spune că „am prins schema”. Dar da, mă sfătuiesc cu tatăl meu ori de câte ori simt nevoia.

Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută.

Nu mi-a fost şi nuveam timp de joacă. Ce-i drept, nici nu prea voiam să îmi fac temele aşa că… pa, pa joacă. Năzbâtii nu prea am făcut.. îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora. (…)

Aveam un program full când eram mai mic, nu prea aveam timp de joacă. Ce-i drept, nici nu prea voiam să îmi fac temele aşa că… pa, pa joacă. Năzbâtii nu prea am făcut…„, a mai spus el pentru okmagazine.ro.

Fiul lui Bănică, la Teo Show

https://www.youtube.com/watch?v=9QGVtaajdvc