Fiul lui Zmărăndescu vrea să se dueleze cu tatăl său, la Survivor România: „Chemaţi-mă acolo”

Fiul lui Zmărăndescu vrea să se dueleze cu tatăl său, la Survivor România. Pro TV deține acum reality-show-ul ”Survivor România”, pe care l-a cooptat cu tot cu prezentatorul Daniel Pavel, iar acum au început să apară și nume de concurenți ce ar putea face parte din tabăra Faimoșilor.

06 dec. 2021, 13:17
Fiul lui Zmărăndescu vrea să se dueleze cu tatăl său, la Survivor România: „Chemaţi-mă acolo”
Fiul lui Zmărăndescu vrea să se dueleze cu tatăl său, la Survivor România

Fiul lui Zmărăndescu vrea să se dueleze cu tatăl său, la Survivor România. Fiul luptătorului l-a dat de gol pe tatăl său şi a mărturisit că va face parte din echipa Faimoşilor.

Fiul lui Zmărăndescu vrea să se dueleze cu tatăl său, la Survivor România

Mihai, fiul sportivului, a lansat o provocare pentru show-ul de la Pro TV şi anume, că vrea să concureze cu tatăl său pe trasee.

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu va deveni bunic. Fiica lui, Alexandra, este însărcinată

Cei de la Survivor, dacă sunteţi băieţi deştepţi şi vreţi să vă bubuie rating-ul, să vă sară în aer, chemaţi-mă pe mine acolo. Ar trebui să mă duc la Războinici, doar ca să-l iau pe tatăl meu pe treseu.

Sau puteţi să mă bagaţi în echipă cu el, nu ar fi nicio problemă. Oricum sunt mai cunoscut decât jumătate din ce aduceţi voi acolo. Deci, încă o dată, dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic„, a spus fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

@zmarammaInsta: zmaramma #foryoupage #foryou #invatapetiktok

♬ sunet original – Zmaramma

Ce vedete vor participa la Survivor 2022 de la PRO TV

Se vehiculează nume sonore printre concurenți, cum ar fi Adrian Nartea, actorul care tocmai a terminat filmările pentru serialul „Vlad”, sau Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu, care au mai participat și la alte reality-show-uri, cum ar fi „Ferma Vedetelor” sau „Asia Express”.

De asemenea, se zvonește că Antonia, Alex Velea și Dorian Popa ar fi primit și ei oferte bănoase, de 15.000 de euro, pentru a participa la cel mai dur reality-show care se va filma în Republica Dominicană.

De precizat este că în mai puțin de două luni se vor anunța numele celor care vor participa la reality-show-ul ce va fi prezentat de Daniel Pavel, la Pro TV.


loading...
Partenerii noștri