Cătălin Zmărăndescu, detalii din intimitate: „M-a surprins foarte tare”

Cătălin Zmărăndescu a dat detalii din intimitate, ceea ce nu prea face luptătorul. Este tatăl a patru copii, iar alături are o femeie care îl iubește și care ar face orice pentru el. Sportivul a dezvăluit că își dedică tot timpul familiei sale, mai mult decât atât, fiica sa cea mică, Matilda, este "şefa" în casă.

29 ian. 2021, 18:43
Cătălin Zmărăndescu, detalii din intimitate: „M-a surprins foarte tare”
Cătălin Zmărăndescu este tatăl a patru copii

Cătălin Zmărăndescu, detalii din intimitate. „Ne-am chinuit 4 ani de zile să o avem, a fost un copil foarte dorit, Vladimir ne-a ales el pe noi. Am primit vestea că e însărcinată fix cu un an în urmă de ziua mea! A fost o chestie care m-a surprins foarte tare! Dumnezeu așa a vrut să fie, așa a fost!”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu, alături de familie la ferma din Târgovişte: „Avem aproape 100 de păsări”

Cătălin Zmărăndescu, detalii din intimitate

Cătălin Zmărănescu a dezvăluit că nu își dorește ca niciunul dintre cei patru copii ai săi să îi calce pe urme și să facă vreun sport de performanță. Fostul mare luptător a mărturisit la Antena Stars că este bună mișcarea fizică, dar nu vrea pentru cei mici să facă aceleași sacrificii pe care le-a făcut el pentru a căpăta renumele pe care îl are acum.

Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri despre viaţa alături alături de Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu

, fost luptător şi practicant de arte marţiale, dar şi fost bodyguard al lui Gigi Becali în anii 2000, a acceptat să povestească la GSP LIVE momentele importante din viața și cariera sa.

Am început luptele libere de la 7 ani. Am fost racolat de la școală, așa era pe atunci. Nu știu ce au remarcat la mine, l-au selectat și pe fratele meu mai mic. Dar până la 14 ani, frati-miu ne-a încălțat pe toți, toată generația, ne rupea cu bătaia.

Declicul a venit când am fost la un campionat național, nu era ca acum, cu doi sportivi, iar el a luat medalie și eu nu. El nu se prea antrena, dar era foarte talentat, eu mergeam zi de zi la sală. În următorul an s-a schimbat foaia. Am devenit mult mai rău, mai ambițios. După prima medalie, am luat medalii mereu”, a povestit Cătălin Zmărăndescu, la GSP LIVE.

În 1989, la Revoluţie, Zmărăndescu avea 17 ani, iar o dată cu libertăţile au venit vremuri tulburi. El a practicat luptele până la 23 de ani, dar a recunoscut că a participat la lupte ilegale, despre care însă n-a vrut să dea prea multe detalii. „Era nasol, abia mă căsătorisem, aveam nevoie de bani, iar din sport nu făceai bani. Și… chiar nu vreau să vorbesc despre chestia asta. Pot să spun că niciodată nu am fost tamponat, dar am văzut oameni rău tamponați. Rău, rău.

Nu erau reguli, nicio regulă, doar pumnii fiecăruia. Atunci se puteau face multe lucruri, au fost alte vremuri. Văd că în Anglia au început să facă turnee de box fără mănuși, doar cu tape pe mâini. Mă mănâncă pielea să mă duc, dar am spus stop performanței. Și dacă am spus asta, e stop!”, a mai spus Cătălin Zmărăndescu.