Cătălin Zmărăndescu va deveni bunic. Fiica lui, Alexandra, este însărcinată

Cătălin Zmărăndescu va deveni bunic. Fiica sportivului din prima căsătorie, Alexandra, în vârstă de 18 ani, și-a anunțat sarcina pe rețelele de socializare. Ulterior, tânăra își exprimă fericirea în legătura cu sarcina printr-o serie de fotografii și filmulețe.

15 nov. 2021, 19:14
Cătălin Zmărăndescu va deveni bunic. Fiica lui, Alexandra, este însărcinată
Cătălin Zmărăndescu va deveni bunic

Cătălin Zmărăndescu va deveni bunic pentru prima dată bunic la vârsta de 48 de ani. Fata lui cea mare din prima căsătorie, Alexandra, a anunțat că ea și iubitul ei vor deveni părinți.

Cătălin Zmărăndescu va deveni bunic

Alexandra și-a anunțat sarcina printr-o poză în care iubitul său îi săruta burtica, urmată de descrierea ,,1+1=3„.

Tânăra este pasionată de tatuaje. Unul dintre tatuajele despre care a și vorbit este cel de pe frunte pe care scrie ,,Blessed”. ,,Reprezintă faptul că am depășit o perioadă destul de grea din viața mea. Am simțit nevoia să fie la vedere, să știe toată lumea că sunt binecuvântată că am reușit să trec peste„, povestește Alexandra.

Dragostea pentru sport și lupte de apărare pe care tânăra le-a moștenit sunt de la tatăl său și fratele ei mai mare, care îi este și antrenor. Din cauza unui accident grav, Alexandra a renunțat la sportul de performanță.

Citeşte şi: Ce a ajuns să facă acum Cătălin Zmărăndescu. Din ce trăieşte fosta gardă de corp a lui Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu a oferit detalii din intimitate

Cătălin Zmărăndescu a dat detalii din intimitate, ceea ce nu prea face luptătorul. Este tatăl a patru copii, iar alături are o femeie care îl iubește și care ar face orice pentru el. Sportivul a dezvăluit că își dedică tot timpul familiei sale, mai mult decât atât, fiica sa cea mică, Matilda, este „şefa” în casă.

Ne-am chinuit 4 ani de zile să o avem, a fost un copil foarte dorit, Vladimir ne-a ales el pe noi. Am primit vestea că e însărcinată fix cu un an în urmă de ziua mea! A fost o chestie care m-a surprins foarte tare! Dumnezeu așa a vrut să fie, așa a fost!”, a spus Cătălin. (Citeşte AICI mai multe detalii)