Fiul asasinului de la Perla închiriază casa părintească cu 1.000 de euro pe lună

Fiul lui Gheorghe Vladan, „măcelarul de la Perla”, încearcă să inchirieze casa părintească, pentru a-şi asigura un venit lunar stabil. Imobilul situat în apropierea Parcului Carol are o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, iar Bogdan Vlădan doreşte să îl închirieze cu 1.000 de euro pe lună.

RomaniaTV.net
25 iun. 2012, 07:49
Fiul asasinului de la Perla închiriază casa părintească cu 1.000 de euro pe lună

Fiul asasinului de la Perla caută un chiriaş, de mai bine de o lună, pentru imobilul situat în apropierea Parcului Carol.

„Proprietar, ofer spre închiriere vilă în zona Parcului Carol, cu trei camere + living, două băi şi curte interioară. Suprafaţă: 200 mp. Casa este dotată cu aer conditionat, centrală termica şi termopane. Preţ: 1.000 euro/lună”, sună anunţul făcut de Bogdan Vlădan.
 
Contactat de reporterii „Naţional”, care s-au arătat interesaţi de locuinţă, fiul asasinului de la Perla a declarat că, deşi caută un chiriaş de mai bine de o lună, anunţul înca este valabil.
„Momentan nu sunt acasă, pentru a vă arăta apartamentul, fiindca sunt plecat la un gratar, în afara Bucureştiului. Apartamentul este situat la parter, iar la etajul I locuieşte un domn care lucrează la o firmă de construcţii şi este mai tot timpul plecat, deci nu vă deranjează nimeni. Sunt chiar proprietarul, nu sunt intermediar. Dacă ne înţelegem, poate mai las la preţ, o sută-două de euro”, a spus Bogdan.

În data de 5 martie, Gheorghe Vlădan a intrat în salonul unde lucra soţia sa, le-a împuşcat mortal pe Florina Vlădan, soţia lui, şi pe o colegă a acesteia, casieră în salon, apoi a rănit alte şase persoane aflate în încăpere.

Angajatul MAI Gheorghe Vlădan a fost arestat în data de  6 martie pentru omor calificat şi deosebit de grav, el fiind acuzat şi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi de premeditarea faptei.

La trei luni de la masacrul din coaforul de la Perla, Bogdan Vlădan, fiul criminalului, a declarat că păstrează legătura cu tatăl său, chiar dacă i-a ucis mama.