Fiul Ozanei Barabancea, implicat într-un accident de motocicletă: „Bandajat 70% din corp”

Fiul Ozanei Barabancea, implicat într-un accident de motocicletă. Artista a fost invitată recent la podcastul realizat de Mirela Vaida, acolo unde a povestit, cu greu, despre drama în care a fost implicat fiul ei.

23 aug. 2022, 19:14

Fiul Ozanei Barabancea, implicat într-un accident de motocicletă. Tânărul s-a ales cu mai multe răni pe corp și are nevoie, în continuare, de recuperare. În toată această perioadă, băiatul s-a bucurat de toată atenţia familiei, dar mai ales a tatălui său, cu care artista nu a mai păstrat legătura.

Citeşte şi: Dieta simplă cu care Ozana Barabancea a ajuns să se transforme radical! La ce alimentele a renunţat

Fiul Ozanei Barabancea, implicat într-un accident de motocicletă

Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine.

El acum toate examenele și le va da în toamnă. Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea. El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic.

Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el, e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă”, a spus Ozana Barabancea.