Ozana Barabancea şi-a crescut copiii cu 35 de lei pensie alimentară! Scandal în showbiz!

O celebră vedetă din România a fost nevoită să-și crească copiii cu 35 de lei pe lună pensie alimentară după divorț.

13 sept. 2021, 21:48
Ozana Barabancea şi-a crescut copiii cu 35 de lei pensie alimentară! Scandal în showbiz!

O vedetă de la noi şi-a crescut copiii cu 35 de lei pensie alimentară! După divorțul de fostul partener, Ozana Barabancea a încercat să ascundă situația financiară dificilă în care se afla în contextul în care a primit doar 35 de lei lunar pensie alimentară pentru a crește cei doi copii, Andrei, acum în vârstă de 21 de ani, și Gloria, acum în vârstă de 16 ani.

O vedetă de la noi şi-a crescut copiii cu 35 de lei pensie alimentară!

Ozana Barabancea a ascuns timp de mulți ani de zile situația financiară dificilă în care se afla. Deși avea apariții mereu extravagante, vedeta nu a vorbit niciodată despre pensia alimentară pe care fostul ei soț trebuia să le-o asigure celor doi copii. Artista avea dese apariții în cadrul mai multor proiecte de televiziune, de la „Splash! Vedete la apă” până la „Te cunosc de undeva!”, fiind acuzată că „se vinde pentru bani”. De fapt, Ozana Barabancea se lupta pentru a le asigura un trai decent copiilor ei, scrie wowbiz.ro.

Ozana Barabancea, în faliment. Vedeta ar fi ajuns la fundul sacului

După despărțirea de pianistul Sorin Terinte, copiii au primit o pensie alimentară de doar 35 de lei, potrivit unei cereri depuse la dosar de către Ozana Barabancea, potrivit unei hotărâri civile din anul 2002. Plata pensiei alimentare s-a oprit după ce Andrei a împlinit 18 ani. În cazul Gloriei, care a fost născută în afara căsătoriei, însă a fost recunoscută de tatăl său, fostul soț nu a plătit deloc pensie alimentară întrucât în cauză nu a existat o hotărâre judecătorească. Ozana Barabancea a mai cerut și majorarea pensiei alimentare în cazul lui Andrei, de la 35 de lei pe lună la 84 de lei, ceea ce implică acoperirea unei diferențe de aproape 2.000 de lei.

Judecătorii au decis ca Gloria să primească 25% din veniturile lunare ale tatălui ei cu mențiunea că această sumă nu trebuie să fie mai mică decâtun sfert din venitul minim net pe economie, ceea ce înseamnă că fostul partener al Ozanei Barabancea trebuie să achite lunar aproximativ  350 de lei cu titlu de pensie alimentară. Hotărârea a fost definitivă, ea nefiind atacată de nici una dintre părți.