Fiul preşedintelui Rodrigo Duterte demisionează. Paolo, suspect de implicare în traficul de droguri

Fiul preşedintelui Filipinelor, Rodrigo Duterte a demisionat, luni, din postul său de viceprimar al oraşului Davao. Rodrigo a respins acuzaţiile considerându-le ca fiind "un eveniment nefericit" legat de viaţa sa privată.

26 dec. 2017, 13:34
Fiul preşedintelui Rodrigo Duterte demisionează. Paolo, suspect de implicare în traficul de droguri

„Din nefericire, în viaţa mea au apărut recent evenimente legate de prima mea căsătorie ratată”, a declarat Paolo Duterte într-un comunicat dat luni publicităţii.

Rodrigo a mai precizat că este vorba despre reputaţia lui care a avut de suferit de pe urma unei presupuse afaceri de trafic cu Biroul Vamal şi de o neînţelegere cu fiica lui, în urma unor mesaje pe care le-a schimbat cu tatăl ei, pe Twitter.

Citeşte şi Preşedintele Filipinelor, mesaj şocant către Poliţie: Omorâţi-i pe cei care se opun arestării!

„Este vorba despre unul dintre momentele vieţii mele când am nevoie să-mi apăr onoarea mea şi a copiilor mei”, a mai spus el, în momentul în care şi-a dat demisia, în data de 25 decembrie.

Paolo a dezminţit acuzaţiile privind un presupus trafic cu droguri cu o sumă enormă de bani – 128 de milioane de dolari. Paolo a refuzat să îşi arate, la cererea unui senator, posteriorul care ar fi fost însemnat cu un tatuaj specific ce ar fi indicat că este membru al unui sindicat al drogurilor din China.