Fiul primarului din Deta are un nou dosar penal

Fiul cel mic al primarului din Deta este cercetat într-un nou dosar penal pentru deţinere ilegală de arme. Cei doi fii ai primarului din Deta sunt în spatele gratiilor după ce în 2011 au provocat un scandal cu săbii, pe o terasă.

04 feb. 2014, 12:51
Fiul primarului din Deta are un nou dosar penal

Beizadeaua primarului din Deta are un nou dosar penal. Tânărul este cercetat pentru că a deţinut ilegal mai multe arme. El şi fratele lui au îngrozit toată ţara acum câţiva ani după ce au provocat atunci un scandal cu săbii, în urma căruia trei oameni au ajuns la spital, potrivit România TV.

Citeşte şi Fiii scandalagii ai primarului din Deta mai au de aşteptat o săptămână posibila eliberare din închisoare

Scandalul care i-a făcut cunoscuţi pe fiii primarului din Deta a avut loc în 2011. Înarmaţi cu săbii, cei doi s-au luat la bătaie cu un alt grup de tineri din localitate, într-un bar. Au rănit trei oameni, apoi s-au făcut nevăzuţi. Fiul cel mic, Călin Roman, a fost săltat de poliţişti din propria casă – fratele său s-a predat după câteva zile.

Beizadelele au fost arestate preventiv, apoi eliberate. Abia anul trecut cei doi fraţi au ajuns după gratii, după ce au fost condamnaţi la 3 ani de închisoare, pentru ultraj şi port de armă albă. Scandalul de la Deta încă îl urmăreşte pe fiul cel mic al primarului. A fost trimis în judecată într-un nou dosar, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citeşte şi Fiul primarului din Deta, snopit în BĂTAIE de trei interlopi. Prietena sa a LEŞINAT VIDEO

Beizadelele au la activ mai multe scandaluri. Anul trecut, Bogdan Roman a bătut un localnic, care s-a ales cu arcada spartă şi ochiul umflat. Incidentul s-a petrecut în centrul oraşului, sub privirile trecătorilor.