Fiul unui celebru procuror din Constanța s-a împușcat în cap cu arma tatălui său. Starea tânărului este extrem de gravă

Caz șocant la Constanța! Fiul unui celebru procuror s-a împușcat în cap cu arma tatălui său. Starea de sănătate a tânărului este extrem de gravă, iar medicii spun că acesta poate să rămână în moarte clinică mult timp de acum încolo.

20 nov. 2022, 13:29
Fiul unui celebru procuror din Constanța s-a împușcat în cap cu arma tatălui său. Starea tânărului este extrem de gravă

Fiul unui celebru procuror din Constanța a încercat duminică să se sinucidă cu arma tatălui său. Starea de sănătate a tânărului este extrem de gravă, iar medicii spun că acesta poate să rămână în moarte clinică mult timp de acum încolo.

Citește și Sinucidere în familia unei cunoscute interprete de muzică populară. Soţul şi-a pus capăt zilelor la doar 38 de ani

Tatăl său, procurorul Teodor Niță, a fost cel care l-a găsit pe tânăr zăcând într-o baltă de sânge și a alertat imediat autoritățile.

Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului l-a găsit pe tânărul în vârstă de 31 de ani  în viață și au început imediat manevrele de resuscitare, după care l-au intubat, ventilat mecanic și transportat la UPU.

Medicii spun că glonțul a intrat și a ieșit din craniu și că din păcate, bărbatul poate să rămână în moarte clinică mult timp de acum încolo.

Potrivit primelor informații furnizate de autorități bărbatul și-a tras un glonț în cap chiar cu arma tatălui său.

Acum, oamenii legii se află în locul unde s-a petrecut evenimentul și urmează să stabilească ce a condus la această tragedie.

Polițiștii spun că iau în calcul toate ipotezele și că cea mai plauzibilă în acest moment pare a fi cea a sinuciderii.

Citește și Copii de 12 ani, internaţi din cauza supradozelor de droguri. Medicii atrag atenţa că a crescut numărul tentativelor de sinucidere, tendinţele sunt foarte îngrijorătoare