Fiul şefului clanului Corduneanu, condamnat cu executare pentru trafic de heroină

Alex Corduneanu a fost condamnat la închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat de trafic de heroină. Fiul şefului clanului Corduneanu a primit o pedeapsă de 3 ani şi 8 luni de închisoare. Decizia este definitivă.

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 11:59

Curtea de Apel Iaşi l-a condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pe Alex Cordoneanu, fiul clanului Cordoneanu, Costel Corduneanu, anunţă bzi.ro. Alex Corduneanu a fost acuzat de trafic de droguri de mare risc și deținere fără drept de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. 

Adrian „Beleaua” Corduneanu aruncă în aer SHOWBIZUL cu o declaraţie BOMBĂ: „Am plecat la Puterea Dragostei”

Alex Corduneanu a fost prins din greșeală

Totul s-a petrecut după o spargere dată la un magazin din Bârlad. Poliţiştii făceau razie pentru prinderea hoţilor şi la intrare în Vaslui au oprit pentru control o mașină marca Seat. În mașină se aflau trei persoane. Pentru că șoferul și pasagerii aveau un comportament ciudat, oamenii legii au făcut verificări. La control, unul dintre pasageri avea cannabis și o râșniță, iar la altul metadonă. La cel de-al treilea, polițiștii au descoperit aproximativ 30 de grame de heroină.

Cel din urmă la care s-a găsit heroina este Alex Corduneanu, fiul lui Costel Corduneanu. Alex a fost dus la sediul Poliției rutiere din Vaslui, iar mai apoi a fost preluat de Brigadă de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Vaslui.