Fiul uneia dintre victime: Huidu e liber, bine-merci! Trebuie să primească pedeapsa maximă

Mircea Balog, fiul uneia dintre victimele accidentului produs de Şerban Huidu, în care trei persoane şi-au pierdut viaţa, a declarat, la România TV, că se va face recurs împotriva deciziei de vineri a Judecătoriei Braşov prin care fostul realizator TV a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 09:30
Fiul uneia dintre victime: Huidu e liber, bine-merci! Trebuie să primească pedeapsa maximă

„Consider că n-a fost pedepsit. E liber, bine-merci! Vom face recurs. Huidu trebuie să primească pedeapsa maximă cu executare„, a declarat Mircea Balog.

Considerăm că pedeapsa de 2 ani şi jumătate e mică. Consider că ar merita pedeapsa care este mai sus de omor din culpă şi mai jos de omor cu premeditare. Cred că ar trebui tatălui meu să i se facă dreptate. Respectul lui Huidu faţă de familia noastră e egal cu zero. Singurul respect pe care îl are este pentru el însuşi. Poate dacă ar fi fost un om obişnuit pedeapsa ar fi fost cu condamnare„, a mai spus, la România TV, fiul victimei.

Mircea Balog a recunoscut că Şerban Huidu a încercat să le ofere bani pentru a-şi face reclamă.

A încercat să ne dea bani. Nu ne-ar încălzi cu ceva acei bani, din cauza aceasta i-am şi refuzat. El dădea banii aceia ca să-şi facă reclamă„, a adăugat acesta.

Bărbatul a subliniat faptul că realizatorul TV mergea cu viteză excesivă şi „haotic”.

Conducea cu viteză excesivă. Una e când faci un accident din imprudenţă şi dacă ar fi avut şi respect sigur nu aş fi cerut condamnare. Însă, Huidu conducea haotic pe drumuri, cineva trebuia să moară şi a murit tatăl meu. Nu au fost puse la dosar antecedentele lui când conducea cu viteză„, a precizat Mircea Balog.

Fostul realizator TV Şerban Huidu, trimis în judecată pentru ucidere din culpă în urma accidentului soldat cu moartea a trei persoane, a fost condamnat, vineri, de Judecătoria Braşov, la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare