Fiul unor milionari, mort într-un accident înfiorător din Botoşani. Iulian Cojocaru era căsătorit şi avea un copil

Destin înfiorător pentru fiul unor cunoscuţi oameni de afaceri din judeţul Botoşani. Iulian Cojocaru a murit duminică dimineaţa în urma unui accident produs în localitatea Cerviceşti din judeţul Botoşani.

23 mai 2021, 09:51
Fiul unor milionari, mort într-un accident înfiorător din Botoşani. Iulian Cojocaru era căsătorit şi avea un copil
foto: stiri.botosani.ro

Iulian Cojocaru a murit la doar 28 de ani. Tânărul era un cunoscut saxofonist și se întorcea de la un angajament pe care îl avusese în Dorohoi. Pe DN 29B, drumul dintre municipiile Botoşani şi Dorohoi, într-o curbă uşoară la dreapta, maşina de teren pe care o conducea a ieşit de pe carosabil, a pătruns într-o curte, unde a lovit o dală din beton şi apoi s-a răsturnat, scrie Monitorul de Botoşani.

Impactul a fost atât de puternic încât Iulian Cojocaru a fost proiectat prin parbriz, în afara autoturismului. Maşina răsturnată a fost descoperită întâmplător de doi tineri, alertaţi de urmele lăsate de drum şi de un indicator rutier rupt de pe marginea drumului.

foto: Monitorulbt.ro

Iulian Cojocaru a murit într-un accident în Botoşani. „Decesul s-a produs aproape instantaneu”

O ambulanță și un echipaj de descarcerare au intervenit la fața locului. Cadrele medicale nu l-au mai putut readuce la viaţă pe Iulian Cojocaru.

„Din păcate, traumatismele suferite au fost multiple și incompatibile cu viața. Decesul s-a produs aproape instantaneu”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoșani, conform sursei citate.

Poliţiştii spun că Iulian Cojocaru era a singur în autoturismul BMW X3 pe care îl conducea. Din primele informaţii, tânărul ar fi adormit la volan. Anchetatorii încearcă să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul terifiant.

„În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțe producerii accidentului. În funcție de rezultate, va fi dispusă o soluție procedurală”, a afirmat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, conform Ştiri.botoşani.ro.

Citeşte şi: INTERVIU. Robert Glință, sportivul de AUR al României la nataţie, despre secretul succesului: „Ajung și la 11 antrenamente pe săptămână. Impune multă responsabilitate și disciplină”

Iulian era un cunoscut saxofonist: cânta inclusiv la petrecerile organizate în restaurantul familiei, cel mai mare din Botoșani.

Tânărul  era căsătorit și avea un băiețel.

Citeşte şi: Doliu în lumea artistică! Un îndrăgit interpret de muzică populară a murit la 54 de ani, după ce a fost lovit de o dubă