Fiul unui fost ministru, petrecere alături de fraţii Caran. Florin Salam şi alţi lideri interlopi, invitaţi de onoare!

Aurel şi Costel Caran, doi temuţi interlopi, au participat, sâmbătă, în plină stare de alertă, la o mega petrecere organizată de fiul lui Adrian Rădulescu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, cu ocazia zilei de naştere. La party au fost prezenţi şi alţi interlopi, dar şi "regele manelelor", Florin Salam.

01 iun. 2020, 10:10
Fiul unui fost ministru, petrecere alături de fraţii Caran. Florin Salam şi alţi lideri interlopi, invitaţi de onoare!

România se află sub stare de alertă, dar fiul fostului oficial al Guvernului a rezervat un restaurant doar pentru petrecerea sa, care a durat aproape 12 ore, scrie Gândul. La restaurant, zeci de tinere mulate, decoltate, machiate si parfumate au întreţinut atmosfera.

MIRCEA NEBUNU, liderul Clanului Sportivilor, RĂZBOI TOTAL cu un celebru manelist. „Lui Florin Salam poate cineva să-i ia banii?”

Amfitrionul principal al chiolhanului la care s-au strâns peste 60 de persoane a fost fiul fostului secretar de stat de la Agricultură și ex-consilier prezidențial Adrian Rădulescu. Juniorul a ținut să-și aniverseze ziua alături de Aurel Caran, de vreme ce zilele de naștere ale celor doi s-au aproape suprapus (diferență de doar o zi). Cum în lumea interlopă nu există „nebunie” fără Florin Salam, nici „Regele manelelor” n-a lipsit, acompaniat de formația lui Dan Bursuc.

ATAC MAFIOT organizat în cel mai mare mall din Capitală. Interlopii vor răzbunare pentru CRIMA de la Palatul Parlamentului VIDEO ŞOCANT

Costel Caran a așteptat invitații ca o gazdă bună, apoi porțile s-au închis. Până să apară Salam, frații Caran au făcut mai multe apeluri la microfon și i-au rugat pe toți cei prezenți să nu filmeze cu telefoanele mobile sau să nu se intre în live. Iar mesenii, printre care multe nume celebre din lumea interlopă, s-au supus fără excepție. Gigi Corsicanu’, unul dintre liderii galeriei Rapidului, s-a aflat la chef alături de Nuredin Beinur și de „Mițu de la Constanța”, liderul clanului Vasea de pe Litoral. Cu excepția Cămătarilor, aflați în război cu frații Caran, aproape toate clanurile din Capitală au avut „ambasadori”: Foreman Didilă, din partea clanului Gruia, aflat pe lista clienților DIICOT, şi Gheorghe Mustață, liderul galeriei Steaua, cu rădăcini în „Clanul Sportivilor”.