Fiul interlopului Caiac din Craiova a condus băut şi a provocat un accident

Fiul unui interlop din Craiova a fost implicat într-un accident rutier, duminică dimineaţă. Alexandru Pârvu consumase băuturi alcoolice şi a intrat pe esplanada Parcului Tineretului din Craiova, lovind gardul împrejmuitor.

RomaniaTV.net
22 apr. 2012, 07:56
Fiul interlopului Caiac din Craiova a condus băut şi a provocat un accident

Pârvu Alexandru, fiul cunoscutului interlop craiovean Caiac, a fost implicat, duminică dimineaţă, într-un accident rutier, informează România TV. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, tânărul de 24 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul său de lux pe esplanada din faţa Parcului Tineretului, oprindu-se într-un gard.

La sosirea poliţiştilor, aceştia au constatat că tânărul mirosea puternic a alcool, însă el a refuzat să sufle în etilotest şi a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. De acolo, el a ajuns la sediul Poliţiei Rutiere Craiova, pentru audieri, la finele cărora se va stabili încadrarea faptei. Cel mai probabil, el va trebui să răspundă pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru distrugere.