Fiul unui renumit milionar a fost jefuit în parcarea unui hotel din Poiana Braşov. Paguba depăşeşte suma de 10.000 de euro FOTO

Teodor Agavriloae, fiul unui renumit afacerist a fost prădat de hoți în parcarea unui renumit hotel din Poiana Brașov. Hoţii i-au furat motocicleta de concurs a tânărului, de aproximativ 10.000 de euro. Potrivit cancan.ro, se pare că hoţii ar fi primit un pont. 

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 08:32

Weekendul trecut, tânărul Teodor Agavriloae, fiul milionarului Dorin Agavriloae, a plecat într-o escapadă la Braşov pentru a participa la o competiţie de enduro, însă nu s-a gândit că îl va costa 10.000 de euro. 

Citeşte şi: Pierdere uriaşă. Un fotbalist de naţională a murit într-un accident de motocicletă

Pentru că şi-a dorit să fie în siguranţă, atât el cât şi motocicleta lui, Teodor s-a cazat împreună cu un prieten la un hotel de lux din Poiana Brasov, hotel la care o noapte de cazare ajunge şi la preţul de 1.000 de lei. Acesta avea încredere în locaţie, parcarea fiind bine păzită. 

Dimineaţa, însă, Teodor a avut un şoc. Potrivit concan.ro, în jurul orei 7:30 dimineaţa, tânărul a primit vestea că motocicletele au fost furate din parcarea hotelului.

„Au operat la pont. Au tăiat chingile și le-au împins ușor la vale. Noi am plecat din parcarea la unu noaptea, cred că am fost urmăriți. Au acționat extrem de repede. Au distrus și o cameră de supraveghere ce se afla pe un stâlp în parcare. Poliția a demarat o anchetă și acum așteptăm rezultatul. Mă contrariază faptul că cei de la hotel nu își asumă nimic în acest caz. Nici imaginile de pe camerele de supraveghere nu au dorit să le pună la dispozițe. E incredibil cum au dispărut două motociclete din parcarea păzită”, ne-a declarat Teodor.

Citeşte şi: O vloggeriţă milionară a murit în accident de motocicletă, la doar 18 ani. Imagini infiorătoare de la locul tragediei VIDEO

Dorin Agavriloae este unul dintre cei mai de success afaceriști din zona Moldovei. Tatăl lui Teodor conduce una dintre companiile de top care produce echipamente industriale. În cei peste 20 de activitate, afaceristul din Piatra Neamț a reușit să clădească un adevărat imperiu. iar acum se numără printre milionarii de succes de la noi din țară.