Fizz a renunţat la showbiz şi s-a reprofilat. Ce afacere bombă îşi deschide FOTO

Excentricul Fizz a disparut de cativa ani din showbiz si s-a concentrat pe afacerile sale. Dupa ani de tacere, rapperul a revenit cu un anunt de zile mari.

26 nov. 2014, 09:18
Fizz a renunţat la showbiz şi s-a reprofilat. Ce afacere bombă îşi deschide FOTO

Invitat într-o emisiune TV, Bogdan Croitoru, alias Fizz, a făcut dezvăluiri despre noua lui afacere, scrie cancan.ro. Un pasionat al luxului si al blanurilor, acesta isi va deschide propriul mall….online. Preturile vor fi pentru aproape toate buzunarele.

Citeşte şi Îţi mai aminteşti de Fizz? Cum s-a schimbat şi ce iubită sexy are FOTO

„De la muzica am trecut la o afacere in lumea fashionului. Eu am facut muzica doar ca sa ma promovez. O sa deschid un mall online. Oamenii vor gasi aici toate produsele mele. Avem de la lenjerie intima, rochii, blanuri, dar si mancare de pisici. Avem blanuri de la 300 la 5000 de euro. Am relansat si agentia mea de modeling cu aceasta ocazie. Avem colaboratori din Italia si din China. Noi lucram cu orice furnizor bun. Lansarea o sa fie chiar inainte de Mos Niculae”, a spus Fizz.

Citeşte şi S-a lansat primul magazin online tradus în limba ţigănească

Fizz si o pasiune destul de costisitoare pentru cei care nu stiu sa o controleze, si-anume jocurile de noroc. S-a inregistrat pe site-urile de poker unde ii place sa isi incerce norocul. Recunoaste insa ca nu s-a imbogatit din asta, poate asa cum si-ar dori.

„Nu joc poker pentru bani, o fac ocazional si astfel nu pierd bani. De regula joc pe internet, nu ma bag la campionate, nu sunt profesionist”, a declarat Fizz.