Flagrant la Liceul CFR Braşov: Trei angajaţi ai CFR Infrastructură, prinşi în timp ce luau mită

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au organizat, marţi, un flagrant la Liceul CFR, unde angajaţii de la CFR Infrastructură, Regionala Braşov, susţineau teste de competenţă, trei dintre examinatori fiind prinşi în timp ce luau mită.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 18:36
Flagrant la Liceul CFR Braşov: Trei angajaţi ai CFR Infrastructură, prinşi în timp ce luau mită

Flagrantul a fost organizat, marţi seară, în jurul orei 18.00, după ce procurorii au primit indicii cu privire la faptul că angajaţi ai CFR Infrastructură, care susţineau teste periodice de evaluare a competenţelor, ofereau mită examinatorilor pentru a primi calificative favorabile, transmite Mediafax.

„A fost făcut un flagrant de către procurorii noştri, care a vizat infracţiuni de corupţie, respectiv luare de mită, persoanele vizate la faţa locului fiind trei examinatori. Cele trei persoane au fost conduse la sediul Parchetului pentru audieri. Probabil că abia spre orele dimineţii se va pune problema emiterii vreunui mandat de reţinere”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, Alina Popescu, pentru corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, pe lângă cei trei examinatori, vor mai fi audiaţi, în cursul zilei de miercuri, aproximativ 60 de angajaţi ai Regionalei CFR Infrastructură Braşov, care au susţinut testele periodice.