Flavia Boghiu, jignită grav de un om de afaceri: „Când mă uit la fața ei, îmi vine gândul să fac un bordel”

În timp ce în spațiul online românesc apar tot mai multe cazuri de femei care sunt tratate în mod nedrept de bărbați, la Brașov, un om de afaceri recidivează și aduce din nou jigniri viceprimarului municipiului, Flavia Boghiu.

18 iul. 2022, 23:33

Cazul Buhnici are un corespondent la fel de dur la un nivel mult mai înalt. Flavia Boghiu, viceprimarul din Brașov, a fost jignită dur de un dezvoltator imobiliar.

Flavia Boghiu, viceprimar în Brașov, este jignită constant de Kehaiyan Garbis-Vicentiu, un dezvoltator imobiliar din oraș deranjat de activitatea acesteia în domeniul urbanismului.

George Buhnici, un nou derapaj care a revoltat internetul: „Mai daţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”
”Cind ma uit la fata ei …îmi vine gindul sa fac un bordel …. Sa aibă un sa lucre peste 2 ani stoarfa dracu”, a scris bărbatul pe Facebook în urmă cu trei zile.

El nu este la primul derapaj de acest gen. În ianuarie, el a comentat pe Facebook la o postare a unui consilier local PNL care publicase o imagine trucată înc are Flavia Boghiu părea bătută. Kehaiyan Garbis-Vicentiu a sugerat că Boghiu merită să fie bătură precum consiliera USR din Mogoșoaia și că i-ar plăcea să fie reală poza.

De notat că nici unul dintre membrii facțiunii Curaj din USR, Allen Coliban și Irineu Darău, nu au luat atitudine față de postarea recentă la adresa colegei lor din Brașov.

Nu este prima dată când viceprimarul Flavia Boghiu este atacată în online pentru că este femeie. La începutul anului, un lider al TNL (aripa tânără a PNL) a postat pe facebook o imagine cu Flavia Boghiu, viceprimarul USR . Imaginea o înfățișează pe Flavia Boghiu cu ochiul vânăt, liberalul subliniind că „e un pamflet” și că „rozul o prinde bine peste tot”.

De această dată, viceprimarul a fost defăimată public tot pe facebook de către Kehaiyan Garbis-Vincențiu, un om de afaceri în sectorul imobiliar din Brașov.

„Domnul Kehaiyan Garbis-Vincențiu are niște afaceri în sectorul imobiliar din Brașov. (…)

„După ce ne-am preluat mandatele și am ajuns viceprimar, atribuțiile pe zona de urbanism mi-au fost delegate mie, astfel că problemele dumnealui cu mine au început să fie directe și personale.

Pe lângă fel de fel de comentarii sau acțiuni împotriva aparatului administrativ, inclusiv oamenii din primărie au ajuns să depună plângere penală împotriva lui tocmai pentru că hărțuiește funcționarii.

Florin Cîţu se implică în scandalul în care un liberal a fost acuzat că a ameninţat-o pe Flavia Boghiu, viceprimar la Braşov: „Nu voi tolera acţiuni, gesturi sau cuvinte care instigă la violenţă”

Pe lângă multitudinea de procese pe care le-a intentat primăria, domnul Kehaiyan are o problemă și cu mine personal, care se manifestă fie prin amenințări, așa cum a făcut în episodul cu ochiul vânăt, în care spunea că își dorește să mi se întâmple ce i s-a întâmplat consilierului local Felicia Ienculescu-Popovici”, a declarat Flavia Boghiu pentru Digi 24.