Flavia Groșan ironizează măsurile de relaxare anunțate de Iohannis: „Fac pariu cu dumneavoastră că vor apărea zeci de studii justificative”

Medicul Flavia Groșan, care şi-a câştigat popularitatea prin faptul că a vindecat circa 1.000 de persoane de COVID, ironizează măsurile de relaxare anunțate de președintele României.

14 mai 2021, 13:45
Flavia Groșan ironizează măsurile de relaxare anunțate de Iohannis: „Fac pariu cu dumneavoastră că vor apărea zeci de studii justificative”

Flavia Groșan este de părere că, în perioada următoare, vor apărea zeci de studii justificative.

Flavia Groșan ironizează măsurile de relaxare anunțate de Iohannis

Concret, medicul face referire la faptul că multe dintre restricţiile impuse de autorităţi nu au avut baze științifice.

Fac pariu cu dumneavoastră ca in perioada următoare vor apărea zeci de studii justificative. Asta am învățat eu in pandemia asta. Sa fiu circumspecta la ceea ce citesc. Sa încerc sa dibuiesc ce se afla in spatele lor. PS Aseară am văzut unul”, este mesajul ironic al Flaviei Groșan publicat pe Facebook.

Citeste si Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu ştiinţific

Ce restricţii vor fi eliminate începând cu 15 mai

Klaus Iohannis a anunțat că de pe 15 mai se elimină obligativitatea purtării măștii de protecție în aer liber. De asemenea, se elimină restricțiile de circulație pe timpul nopții, iar magazinele revin la programul normal.

Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior. Rămân anumite excepții: piețele, târgurile și mijloacele de transport. Aici va fi obligatorie. Și va mai fi obligatorie în interior. A doua măsură e eliminarea restricțiilor de circulație noaptea„, a spus preşedintele Iohannis.

Raed Arafat nu se bucură deloc de finalul pandemiei anunţat de Iohannis. El spune că la club sau în discotecă contactul este mai apropiat.

Citeste si Răzvan Cherecheş, despre ridicarea restricţiilor: „Relaxarea este oportună, problema e că nu oferă facilităţi persoanelor vaccinate”

La o petrecere mâine în spațiul închis nu cred că eu aș merge, chiar dacă sunt vaccinat. Încă! Mai aștept. Eu, personal, nu aș merge. Eu personal, care nu sunt om de petreceri, nu merg de regulă la petreceri, însă dacă mă invită cineva în spațiu închis, aș spune că încă mai aștept. Dacă mă invită la o masă în spațiu închis, să stăm să mâncăm la o masă, să discutăm… Este cu totul altfel. Este contactul.

Petrecerea sau discoteca sau în club… este altfel de contact, mult mai apropiat, de regulă e mai aglomerat, lumea se mișcă foarte mult. Pe când la masă stai, mănânci și discuți cu oamenii care sunt în jurul tău.

De ce să ne ascundem acum? O făceau și până acum. Trebuie respectate aceste reguli. Nu cred că tinerii vor da petreceri și se vor testa cu teste rapide. Eu sper ca în viitor să avem tineri vaccinați”, a spus Raed Arafat la Antena 3.

 


loading...
Partenerii noștri