Flavia Mihăşan, implicată într-un SCANDAL IMENS. Cui i s-a pus pata pe VEDETA TV

Flavia Mihăşan, prezentatoarea de de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", a avut parte de o experienţă neplăcută, din cauza unor individe puse pe scandal.

11 mai 2018, 05:58
Flavia Mihăşan, implicată într-un SCANDAL IMENS. Cui i s-a pus pata pe VEDETA TV

Flavia Mihăşan a câştigat, recent, un proces extrem de important, în care două femei îi cereau despăgubiri, pentru nişte presupuse prejudicii cauzate în timpul unui eveniment rutier.

Dani Oţil şi Flavia Mihăşan, SHOW SEXY în direct la tv FOTO

Florica M. şi Maria N. au făcut iniţial plângere penală împotriva vedetei la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, însă, pentru că frumoasa asistentă TV a fost găsită nevinovată, cele două au dat-o în judecată, pe latură civilă. După un proces care a durat aproape jumătate de an, magistraţii care au analizat probele depuse la dosar i-au dat câştig de cauză Flaviei Mihăşan.

Flavia Mihăşan, TATUAJ NOU după ce s-a combinat cu Codin Maticiuc. Ce şi-a desenat într-un LOC SENSIBIL

„Respinge cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanţie ca rămasă fără obiect. Obligă reclamanta M. Florica să ramburseze pârâtei cheltuielile de judecată în suma de 2.600 lei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare care se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, a fost decizia magistraţilor.