Flavia Mihăşan, însărcinată a doua oară

Flavia Mihăşan este în culmea fericirii, după ce a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Fosta asistentă de la Neatza a dat vestea pe reţelele de socializare, precizând că va naşte destul de curând, însă nu a dezvăluit sexul copilului.

27 nov. 2020, 10:52

Flavia Mihăşan, însărcinată a doua oară. Atât blondin, cât şi iubitul ei, Marius Moldovan, sunt în culmea fericirii că familia lor se va mări. Cei doi mai au împreună un băieţel în vârstă de aproximativ doi anişori.

Citeşte şi: Asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” s-a pozat goală şi a scăpat imaginea pe internet FOTO

Flavia Mihăşan, însărcinată a doua oară

Vedeta a făcut o postare pe conturile sale de socializare, unde a anunţat minunata veste. Mesajul este însoţit şi de o fotografie cu burtica de gravidă a Flaviei.

Peste cateva luni micutul nostru perfect va fi fratiorul mai mare, iar noi, parintii cei mai norocosi din toata lumea!! Here we go again, Marius Moldovan!„, a scris Flavia Mihăşan pe reţelele de socializare.

Peste cateva luni micutul nostru perfect va fi fratiorul mai mare, iar noi, parintii cei mai norocosi din toata…

Publicată de Flavia Brigitta Mihasan pe Vineri, 27 noiembrie 2020

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiții

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul fostei asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion  și Dani Oțil a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans.

Marius Moldovan are 28 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”.

Flavia Mihaşan şi Marius Moldovan au împreună un băieţel

Cu ce se ocupă Flavia Mihăşan

Înainte să nască, Flavia Mihăşan anunţa la Antena 1 că nu o să mai facă parte din echipa „Neatza cu Răzvan şi Dani”. A fost înlocuită de Ramona Olaru. Dansatoarea şi-a dedicat tot timpul micuţului ei, iar de curând a început şi un nou proiect. Flavia Mihăşan s-a apucat de vlog.

Vorbeşte pe Youtube despre perioadele din viaţa ei, despre fiul său, despre momentul naşterii. Clipul care a strâns cele mai multe vizualizări este cel în care vorbeşte despre dificultăţile întâmpinate în timpul naşterii.