Flavia Mihășan s-a luptat cu depresia postnatală. Fosta asistentă TV face dezvăluiri: „Mă simțeam copleșită”

Flavia Mihășan s-a luptat cu depresia postnatală. Fosta asistentă TV vorbește deschis despre perioada când a devenit mamă pentru a doua oară. Coregrafa mărturisește că s-a simțit copleșită, nu se putea organiza între cei doi copii și nu reușea să doarmă îndeajuns.

28 sept. 2023, 13:16
Flavia Mihășan s-a luptat cu depresia postnatală. Fosta asistentă TV face dezvăluiri: „Mă simțeam copleșită”
Flavia Mihășan s-a luptat cu depresia postnatală.

Flavia Mihășan s-a luptat cu depresia postnatală. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Marius Moldovan, cu care are doi băieți. Cu toate că și-a dorit foarte copiii, recunoaște că, la un moment dat, a fost copleșitor pentru ea. Însă, a cerut ajutor, a mers la terapie și a reușit să iasă din ghearele depresiei.

Citește și: Cum se menţine în formă Flavia Mihăşan. A născut de două ori şi arată impecabil: „Sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă”

Flavia Mihășan s-a luptat cu depresia postnatală.

Am trecut prin această depresie post natală după a două sarcină. Mă simțeam copleșită de faptul că nu puteam să mă organizez între copilul meu mai mare care era tot mic (1 an și 11 luni) și bebelușul meu. El în fiecare seară, timp de 2 luni, a avut colici.

Alăptam, nu mă odihneam suficient se pare, aveam și grijă de Carol într-o perioadă în care Marius avea filmări și eram singură cu amândoi. Am depășit momentul odihnindu-mă și, la un moment dat, făcând terapie„, a declarat Flavia Mihășan, pentru Unica.ro.

După ce a renunțat să mai apară pe micul ecran, blondina s-a focusat pe familie, dar și pe social media. Nu se consideră un influencer, însă se bucură de un număr impresionant de fani.

Nu știu dacă sunt un influencer sau cel puțin nu mi-am propus asta niciodată. Asta este alt lucru care s-a întâmplat de la sine. Dar știu că mă urmăresc oamenii și mi-ar plăcea ca ei să știe că, indiferent de ceea ce se vede în social media, este doar o convenție.

Adică oamenii pun acolo cea mai frumoasă parte a lor, asta neînsemnând că lucrurile mai puțin bune nu există. Și mi-ar mai plăcea să nu se compare cu nimeni. Iar mămicile să aibă puterea de a face sport, mișcare, dans…orice le ajută să mute energia din corp. Pentru că asta face bine și nu mă refer aici numai la aspectele exterioare„, a mai declarat fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani.


Calendar 2024